Tijd tussen bestellen en leveren kan korter. Verder voldoet de lak goed. Kleur komt goed overeen met de oorspronkelijke kleur.
mijn lakken die ik besteld heb waren aardig op kleur (voor een oudere auto)
Na een eerste levering om e.e.a te proberen. Heb ik tweede bestelling geplaatst, maar daar kwam meer bij dus direct contact gezocht. En daarbij snel en vakkundig geholpen. Ook aanvullende informatie hoe producten toepassen zeer duidelijk uitgelegd. Materiaal is ook top!
Positief
Zeer snelle service
Sticker besteld ziet er fantastisch uit en een super snelle levering. Ik ben super tevreden een aanrader.
Goede en duidelijke informatie om het gewenste product te bestellen..
Steenslag reparatie set was in orde, levering was te laat. Ze geven aan voor 14:00 besteld de volgende dag in huis.
Goede kwaliteit
Verf is exact de juiste kleur en goed aan te brengen
Op zoek naar een lakstift voor onze nieuwe auto. Direct en eenvoudig de juiste kleur gevonden en besteld.
Goed verpakt. Redelijk vlotte bezorging. Kleurverschil ondanks juiste kleurcode/naam te groot.
Voor mijn Landrover met een aparte verfkleur Havana is er een lakstift gemaakt met blanke lak in een prima overeenkomende tint. Je ziet eigenlijk geen verschil na poetsen en gelijkmaken. Wel is het kwastje een beetje grof, ik heb een minitip gebruikt voor het opbrengen. er izjn mooiere stiften met een microtip in de handel tegenwoordig maar de lak is qua kleur en uitleg prima.
Eenvoudige manipulaties. Goed resultaat!
Na 5 dagen nog niet geleverd, geen reactie op mail met vraag wanneer wordt verzonden. Vervelend dat je tegenwoordig wel dik geld betaald vooraf voor zo'n lullig lakstiftje.
Geen idee
Kleur besteld samen met glans en primer, was snel geleverd en de kleur was goed, Had naar een service punt laten sturen, dus kon goed volgen waar me pakket bleef Dus voor mij super bedrijf
Na een niet complete en defecte levering te hebben ontvangen , telefonisch contact gehad. 1 dag later alsnog de volledige en correcte levering mogen ontvangen. Uitstekende service ! Zeker aan te bevelen
Voldoende afstand houden is noodzakelijk. Niet te langzaam over het oppervlakte gaan, anders druppels. Houd goed de omschrijving aan. Licht opschuren ook bij opbrengen vd primer. Vervolgens vet en stofvrij maken (zie youtube).
3-4 werkdagen na betaling pas bevestiging, daarna na 2 dagen bezorgd. "Voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden" is dus onterecht vermeld op de website. Producten zijn wel goed en de metallic lak is perfect gematched met die van mijn auto. Erg indrukwekkend!
Alles qua product en website top. Levertijd veel langer dan aangegeven (1.5 week), zonder update te versturen (lag niet aan bezorger, autolakopmaat heeft een week gedaan over mijn pakket op de post doen).
De kleur benaderd de werkelijk het beste.
Goed bereikbaar en heldere uitleg en service......alleen de levering mag wat mij betreft wel wat sneller maar zal mede te maken hebben met het uitleveren van de pakketdiensten.
Ik vind dat heel irritant, het product was trouwens prima niks mis mee, maar die reclamemail.
Product goed, maar bedrijf zelf toch wel jammer. Duurde een week voordat het er was. Zo te lezen ben ik niet de enige. Waarom iets beloven wat je niet waar kunt maken?