Is de perfecte lak die geleverd is, voor herhaling vatbaar
Service Top! Levering snel!
Met de primer, gekleurde lak en blanke lak is er weinig meer te zien van de krassen. De kleur paste ook perfect.
Keurig verzorgd en op tijd geleverd.
Bij de bestelling was alleen de Blanke lak geleverd. Gemeld super snel alsnog de gekleurde lak ontvangen. Top service
Kleur echt zoals het origineel.
Snelle levering en goed product
makkelijk in gebruik , aanrader
Zie hierboven
uitstekende klantenservice en lossen eventuele problemen snel op.
Bedankt voor uw reactie! Inmiddels is de juiste kleur lakstift bij u geleverd. Met vriendelijke groet, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
tint kwam niet overeen veel te licht, ik heb nochthans 2 maal gecheckt om zeker de goede code door te geven. Kan naar de garage rijden en daar nog eens geld uitgeven, de bijna 50 euro die ik heb opgedaan aan jullie materiaal is weg gesmeten geld daarvoor dank
Jullie reageren snel op: * Telefoontjes * Emailberichten Jullie hebben geen wachtrij bij het bellen Jullie geven een duidelijke handleiding bij verwerken van jullie product(en)
Ondanks de kerstperiode is levering vlot verlopen.
Duidelijke website. Pijlsnelle levering
Volledig pakket goed en snel geleverd
De kleur was perfect
Goed verpakte lak met een fijn kwastje erbij.
Snel en Goed
Prima product en sbel geleverd.
De lakstiften waren super goed verpakt zodat deze niet geschonden geleverd konden worden. Alsook de info ivm het juiste gebruik en respecteren van de wachttijden tussen het lakken is super handig. Dank u wel.
De steenslag op mijn auto perfect kunnen wegwerken!!
Snelle levering van een niet-gangbare kleur
Het juiste kleur kon ik niet direct vinden. Jullie hebben mij uitstekend geholpen.