Supergoed

Bij Seaflower reageert met super snel op vragen, en ook leveren ze zeer snel uit. Top winkel, ik kan niet anders zeggen

Goede service en snelle levering

Goede en snelle levering van mijn bestelling.

Top service.

Goede en goedkope webshop met een hele goede service.

Snelle levering en goede prijzen!

Fijne webwinkel, kom ik zeker nog een keer terug!

Prima, nette prijzen en uitgebreid assortiment.

Prima, nette prijzen en uitgebreid assortiment.

Klantvriendelijk, goed advies en veelal leveringen op tijd.

Ik ben jaren lang klant. Niet in intensieve vorm omdat ik gewoon een winkel in de buurt heb maar als ik toch kort dag wat nodig heb dan weet ik Seaflower te vinden. Als ik vragen heb staan ze mij altijd te woord en kundig in hun vak/ hobby. De leveringen zijn vaak snel te noemen en dat vind ik een groot voordeel.

Op zicht snel geleverd

Maar de zak met koraal zand was stuk en at de halve zak door de doos heen

sehr gut

Schnelle Bearbeitung und schnelle Lieferung

Einfache Bestellung und Lieferung

Meine erste Bestellung : alles TOP

Zeer ontgoochelend

Een levering levend voer bleef zes dagen onderweg, terwijl dezelfde koerier er in dezelfde periode slaagde om pakketjes uit Nederland op een, respectievelijk twee dagen re bezorgen. Misschien betalen die andere verkopers meer dan seaflower voor hun verzendingen? En het summum was natuurlijk dat, toen ik mijn bezorgdheid over de trage levering met seaflower deelde, men mij laconiek verwees naar de track en trace (waar ik in eerste instantie de info over de vertraagde levering had gehaald)! Een verhaal van het kluitje en het riet zeker .. Hoe dan ook het resultaat is dat nauwelijks de helft van het levend voer nog levend is en ik de levering als verloren moet beschouwen.

Snel en probleemloos geleverd voor een aantrekkelijke prijs. Wat wil je nog meer ??

super service

Had door een fout van mijzelf snel wat producten nodig, deze werden de volgende dag netjes afgeleverd geleverd.

Bestelling verliep soepel. Levering op tijd ondanks de drukte van de kerst

snel en goed

lamp besteld, snel en goed verstuurd. geen opmerkingen. dank.

top service

top service

Snel geleverd en solide verpakt.

Niets op aan te merken!

Snel en correct

Mee denkend aan een oplossing, snelle en correcte verzending. TOP

Snelle en vriendelijke bediening!

Alle artikelen goed verpakt en in perfecte staat.

Perfect, zoals het moet.

Snelle afhandeling en levering.

Top service!

Snelle levering en zeer vriendelijk!

Altijd op tijd

Stipte leveringen !

Top service, snelle levering. Een goede klantenservice.

Ziet er goed uit

Het product zelf moet ik nog onder de knie krijgen., ben een beginnende k1 gebruiker. De plastic steentjes willen na 4 dagen nog niet rond tuimelen. Eigen schuld ik las dat de luchtslang buiten de plasticfles moet en het bruissteentje in de fles. Al metal kom er wel uit.

16 Cobbenhagenstraat

Rijswijk 2288ET