Snel, vakkundig en prima prijzen

Erg tevreden met seaflower.nl Prima advies.

Goede levering

Top winkel

Goed verpakt, snel geleverd en niet duuur

Ik kan Seaflower maar aanraden, ze hebben een goede afhandelingen bij het bestellen, en de prijzen zijn ook top.

Supersnelle levering

Zeer snelle levering, producten steeds op voorraad

goede prijzen ruime aanbieding

goede prijzen ruime aanbieding

perfecte afhandeling

zoals altijd snel en perfect afgewerkt

Correct en snel

Alles verloopt zeker en vast correct en tussen de bestelling en levering vind ik het toch wel vlot lopen

Tevreden

Alles goed gegaan

Prima zaak alles vlug binnen en goed geregeld

Geleverd volgens verwachting

Geweldige service

Geweldige service

Alles prima geregeld

Correcte berichtgeving Snelle afhandeling Duidelijke informatievoorziening aangaande pakketverzending

Vlugge levering, osmose apparat Aqua Medic functioneert perfect Bedankt en zeker een aanrader

Snel en goed geleverd

Produkten waren goed geleverd en zijn ook al in gebruik :)

Perfecte webshop

Goede prijzen, fijne webshop, snel en netjes verzonden, Top

Fantastisch!!!!!

Werd gelijk geholpen na verkeerde bestelling!

Super tevreden

Aardige mensen en snelle levering.

Goed geleverd en goede verpakking

niet echt happy

best even melden dat een artikel niet beschikbaar is vooraleer de rest uit te sturen... voor de rest best tevreden.

zeer vlot geleverd en correct

alles goed verlopen zonder enige opmerking 10/10

Goede verzorgde verzending

Netjes en op tijd

Snelle levering, goed contact en prima afhandeling. Wij zijn blij met deze shop!

Cobbenhagenstraat 16

2288ET Rijswijk

Over Seaflower

Seaflower: Sinds 2006 de specialist in zeewater aquarium producten Één aquarium met zout water, dat is waar het ooit allemaal mee begon. Inmiddels is deze uit de hand gelopen hobby niet meer weg te denken en zal dit voor velen een herkenbare situatie zijn. Één aquarium werden er meer en inmiddels meer dan een decennium verder leveren wij dagelijks de allerhande benodigdheden door heel Europa. Hoe wij u helpen om uw zoutwater wens in vervulling te laten gaan? Onze kennis, advies en producten voor een compleet zeewateraquarium staan tot uw beschikking. Jarenlange ervaring en best-practises om jouw levende have een onderwater paradijs te bieden. We leveren bijvoorbeeld aquarium stromingspomp, aquarium LED verlichting, eiwitafschuimer, toevoegingen om tekorten aan te vullen. Voor het bepalen van de kwaliteit van het aquarium water gebruik je een Aquarium test. Kunt u een gewenst product niet vinden? Laat het ons weten.