Mijn ervaringen zijn goed

Een uitstekende service en betrouwbaar

Ik haal al jaren mijn spullen bij hun en ik heb nog geen enkele problemen gehad, leveren altijd goed af, zijn behulpzaam, zijn goed bereikbaar kort om een zeer betrouwbare zaak.

Prima levering

Op tijd geleverd

Goeielevering snel

Top producten en snelle levering! Xxx

Super snelle levering! Goed verpakt, en duidelijke communicatie

Avond ervoor besteld, volgende middag in huis! Gewoon goed geregeld.

Snelle levering en goede service

Heel tevreden

Altijd prima verzorgd en snel. TOP

Altijd goed!

Altijd weer goed, netjes verpakt, altijd op tijd verstuurd.

Vriendelijke ,zeer snelle levering

Snelle levering, zoals ik het graag zie

Goede service en netjes verzorgd

Als je bij deze zaak wat besteld , wordt het netjes verzorgd en een goede service. Hier kan je gerust wat kopen

Snel en goed

Zeer tevreden.

Geweldige service

Snelle service en goed bereikbaar.

super

ondanks de corona toch nog snel geleverd

Hele goede service.

Snelle levering.

altijd heel snelle levering

pakketjes worden zeer snel op verzend post gebracht

Toch nog een snelle levering

Door de cinvid 19 toch nog snel bezorgd. Ik ga zeker vaker bestellingen hier doen

Super service zoals altijd

Alles op voorraad snel bezorgd. Alle aquarium bewoners weer blij. Kunnen we weer een maandje mee vooruit.

Kundig advies, redelijke prijzen

snel en goed

Via chat zeer snel antwoorden gekregen op mijn vragen en de levering was snel en goed

Super service snelle levering

Geweldige service. Bij vragen heel snel antwoord. Levering erg snel. Weer een nieuwe favoriete online winkel erbij

top

top

Geen moeite te veel , altijd positief , goede kwaliteit levende have.

kort en goed

heel aangename ervaring met de site en de derzending is ook heel snel en goed verpakt toegekomen!!

Cobbenhagenstraat 16

2288ET Rijswijk

Over Seaflower

Seaflower: Sinds 2006 de specialist in zeewater aquarium producten Één aquarium met zout water, dat is waar het ooit allemaal mee begon. Inmiddels is deze uit de hand gelopen hobby niet meer weg te denken en zal dit voor velen een herkenbare situatie zijn. Één aquarium werden er meer en inmiddels meer dan een decennium verder leveren wij dagelijks de allerhande benodigdheden door heel Europa. Hoe wij u helpen om uw zoutwater wens in vervulling te laten gaan? Onze kennis, advies en producten voor een compleet zeewateraquarium staan tot uw beschikking. Jarenlange ervaring en best-practises om jouw levende have een onderwater paradijs te bieden. We leveren bijvoorbeeld aquarium stromingspomp, aquarium LED verlichting, eiwitafschuimer, toevoegingen om tekorten aan te vullen. Voor het bepalen van de kwaliteit van het aquarium water gebruik je een Aquarium test. Kunt u een gewenst product niet vinden? Laat het ons weten.