Snelle levering, goede prijs.

Levering is snel, prijs is goed.

Prima online winkel

Heldere website Goede prijzen Snelle levering

Goed verzorgd

Ben te vreden

• Prijs/ kwaliteit

Snel en goed geleverd, na bestelling volgende werkdag ontvangen.

Zeer professioneel

Her door mij aangevraagd artikel wS niet voorradig. Er werd een duurder alternatief aangeboden, zond dat ik de extra kosten hoefde te betalen. Dat is klantgericht zaken doen "Top"

perfekt

Snel en perfekt

super!

Ik doe mijn bestelling per telefoon ,vind ik fijner en wordt goed geholpen. Ga zo door. met vriendelijke groeten Mary Korver

• Prijs/ kwaliteit

Makkelijke site om eenvoudig materialen te kopen. Zeer snelle levering.

• Prijs/ kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering. Zoals altijd is het weer een goed product voor een goede prijs.

Naar tevredenheid

Het incotinentie materiaal wordt snel geleverd als de vorige zending bijna op is.

• Snelheid/ levertijd
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

De spullen worden altijd zeer snel en discreet geleverd. Bij een foutje word het snel keurig opgelost. Ik ben zeer tevreden.

• Prijs/ kwaliteit

Omdat het vorige bedrijf duurder is geworden ben ik op zoek gegaan naar een alternatief die heb ik in dit bedrijf gevonden.

Product is goed

De product die ik bij jullie bestel is goed voor me zoon heeft namelijk geen uitslag meer

Overzichtelijke website, snelle levering

Vaste waarde inmiddels: na bestelling levering volgende dag. Snel en accuraat, fijn!

• Prijs/ kwaliteit

ben over product en levering zeer tevreden

Blij dat ik voor mijn product gekozen heb.

Snel discreet geleverd

Fijn bedrijf , makkelijk bestellen en discreet geleverd voor een scherpe prijs

Snelle levering, prima prijs

Ik bestelde altijd bij de orginele webshop van Tena. Daar ontstond een leveringsprobleem. Via google hier terecht gekomen. Nog echt goedkoper ook én snelle levering.

Een heel goede ervaring.

Het gaat heel makkelijk met alles.

uitstekend

Ik ben vanaf mijn eerste bestelling (2023) tevreden over de correctheid en snelheid waarmee jullie een bestelling verwerken. Ook in de toekomst zal ik bij jullie blijven aankloppen.

Top en goedkoop

De bestelling wassnel hier Prima service Zeer snel via mail bericht (ik had per ongelukte veel bestel oepsie) Top team

• Prijs/ kwaliteit

er wordt gedaan wat belooft is.

wat ik bestel wordt snel geleverd

• Prijs/ kwaliteit

Fantastisch, snel en betrouwbaar.

Prima.

Hulpmiddelonline service perfect

Service perfect, bezorging door post minder, kwam niet aan huis, maar moest in schemering 200 m lopen naar brievenbus bij ingang. Bij voorspelling van sneeuw zou kartonnen doos slap worden.

Snel en discreet

Compliment voor klantenservice die onmiddellijk reageren en alternatief aanbieden voor latere levering besteld product!

Snel en correct

Handige artikelen en erg snelle levering

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:00 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!