Goed, en snel bezorgt

Smiddags bestel de volgende dag in huis, gewoon goed !

• Prijs/ kwaliteit

Prima website en snelle levering

Duidelijk overzicht van artikelen.

Zo handig

Compleet assortiment en bovendien een gunstige prijs. Makkelijk betaald en zeer snel geleverd.

Zéér tevreden

Zelfs wanneer ik in al mijn chaos een verwarrende bestelling plaats, telkens een proffesionele en vriendelijke respons. Er werd 2 x een verkeerde maat gestuurd, dit gemeld en direct retourformulier. Voor de rest altijd een vriendelijke communicatie en snelle respons. Top!

snelle en correcte afhandeling

Eerste keer besteld omdat artikel niet voorradig was bij de leverancier - via internet gaan rondkijken en bij Hulpmiddelonline terecht gekomen. Prettige verrassing : leverbaar en ook nog goedkoper :-)

• Prijs/ kwaliteit

Altijd behulpzaam, goede website en snel geleverd.

Razendsnel

Vandaag besteld, morgen in huis. Én voor een concurrerende prijs.....!

Snel en transparant

Het in de avond besteld en de volgende dag met postNL mijn pakket ontvangen! Verder prettige informatie via de mail en na betaling ontvang je direct de factuur.

zeer tevreden

perfecte en vlugge bediening zeer tevreden

top

Heb nu reeds 4 maal Tena's voor mijn echtgenoot besteld, en dat verloopt altijd perfect vandaag besteld en de dag nadien geleverd. Wij zijn zeer tevreden klanten.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben al jarenlang lid. De bestelling wordt altijd keurig op tijd geleverd en het materiaal is zeer betrouwbaar.

Efficacité et rapidité

Bonjour J'ai passé commande en fin d'après midi et le lendemain la commande était livrée devant la porte car absente. Le colis était en bon état

(zeer) goed

Er waren in eerste instantie wat problemen met de levering van het juiste artikel, maar na enige mailwisseling is alles prima opgelost!

• Prijs/ kwaliteit

fijne website en snelle levering

het is zeer makkelijk om via de website te bestellen en betalen en de levering was ook correct en snel uitgevoerd.

• Prijs/ kwaliteit

Product is niet leverbaar op korte termijn

Product is niet op voorraad dit is niet aangegeven op de site. Wel vriendelijk telefonisch contact.

Vlotte, correcte, vriendelijke service

Bestelling online verloopt vlekkeloos, pik mijn vorige bestelling op, en pas de hoeveelheden aan ;-) Wordt steeds heel vlot geleverd en op het juiste tijdstip. Nog maar 1 keer "leveringsproblemen" gehad, doos kwijt, maar hier ook telefonisch vriendelijk samen gezocht naar oplossing! Zorgen voor "iemand" is al zwaar genoeg, dus heel fijn dat dit zo vlekkeloos verloopt... Groetjes, Katleen Momenteel aan het aanbevelen aan schoonmoeder dat jammer genoeg ook zienderogen achteruit gaat.

• Prijs/ kwaliteit

Snelle en correcte uitvoering bestelling

Zoals elke keer werd mijn bestelling snel en correct thuis afgeleverd

Goede website

• Snelheid/ levertijd N.v.t.
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

Altijd correct

Mijn bestellingen worden steeds tijdig geleverd aan een competitieve prijs.

• Prijs/ kwaliteit

Goede service en zeer klantvriendelijk.

Jullie zijn altijd op tijd met leveren, elke 8 weken zonder dat ik er naar om hoef te kijken. Wij hopen nog lang klant te kunnen zijn.

Snel, punctueel en klantgericht

Altijd keutig op tijd. Discreet: kan ook bij de buren afgeleverd worden.

• Prijs/ kwaliteit

Duidelijk aanbod, niet duur, snelle verzending!!

Goede ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!!

Snel geleverd, goede prijs

Ze komen na wat ze beloven , vandaag besteld morgen in huis en ze zijn de goedkoopste

Alles ok

Alles zoals afgesproken

• Prijs/ kwaliteit

Groot assortiment en snelle levering

Hulpmiddelenonline heeft een groot assortiment en de artikelen worden snel geleverd

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:00 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!