Heel goed,ik werd prettig en goed geholpen.
Mijn bestelling ORD173191is na ruim een week niet geleverd en ik krijg geen enkele informatie of mogelijkheid het pakket te tracken.
Goedkoper dan ergens in een winkel en het wordt thuis afgeleverd.
Blij met de supersnelle levering.
zeer goed
Heb ik hierboven al gedaan
Als de laatste tena man in zicht is bestel ik en de volgende dag word de bestelling bezorgd
Overzichtelijke website, prima producten, prijs lager dan bij anderen, snelle levering. Reeds lang een tevreden klant.
Niks op aan te merken. Gewoon top!
Ik bestel en meestal heb ik de dag nadien mijn bestelling. Zeer tevreden over de service. Wanneer een product niet leverbaar is, krijg je meteen bericht en wordt je geld teruggestort. De producten voldoen aan mijn wensen. Zeker aan te raden. Ik ben een zeer tevreden klant!
Gemakkelijke, snelle en vlotte afhandeling. Top!
Vlot snelle levering en website overzichtelijk
Heel gebruiksvriendelijke site. Zeer snelle en vlotte levering Discreet verpakt Zeer goede prijs
Besteld en volgende dag in huis, wat wil je nog meer?
Vlotte afhandeling van bestelling.
Snelheid van leveren
Het was de eerste keer dat ik iets bij jullie besteld heb. Alles is duidelijk en makkelijk te vinden . En jullie hebben een super snelle levering. We zijn erg tevreden over alles!@
Goed materiaal
Prima service, snelle levering
Prijs kwaliteit goed
Was te weinig geleverd, werd snel en adequaat op gereageerd en opgelost.
De dag na bestelling al geleverd. Ik heb al meerdere keren bij jullie besteld en iedere keer ben ik zeer tevreden
maandag morgen besteld, dinsdag middag ontvangen
Mijn bestelling werd perfect geleverd binnen 24 uur