Goed overzicht bestellingen, prijs/kwaliteit is goed, snelle levering
Door goed incontinentie materiaal kun je verder met je leven . Dat is voor ieder mens goed.
Zeer goed en snel geleverd. Zoals je het graag wilt
Prima service, ook na eventueel probleem en correcte prijzen.
Zeer snel geleverd tegen een heel mooie prijs
Goede levering
Via de uitgebreide site de door mij gewenste artikelen snel gevonden. Artikelen snel en goed verpakt ontvangen.
Nadat ik besteld had werd alles de volgende dag bij mij afgeleverd.
Ik heb via de web site een bestelling gedaan deze werd de volgende dag geleverd. Prima service
Zoals iedere bestelling wederom goed en snel geleverd.
Voor de eerste keer besteld wilde dus later betalen. Een paar keer een vervelende ervaring gehad met andere sites. Had ik verkeerd begrepen en dus gebeld. Keurig geholpen door een mevrouw (Janka). Deze heeft snel een oplossing geboden en de dag erna kwam zoals afgesproken de bestelling. Bestel zeker in het vervolg bij jullie.
Bestellen en dag erna levering. TOP!
Onze dochter heeft dit voor ons geregeld
De bestelling wordt correct en volgens afspraak (volgende dag) geleverd.
De volgende dag werd de bestelling geleverd, zeer goed!
Ik ben zeer tevreden met Hulpmiddel online.nl doorgaan zo.
Zou niet weten,wat er beter kan,
Je bestelt via de website. Je krijgt direct een bevestiging per email en je krijgt ook te zien wanneer het een en ander wordt afgeleverd. Hilpmiddelonline geeft aan wanneer er bezorgt wordt en idd dat klopt altijd. Dus ze maken waar we ze beloeven.
Vlotte en tijdige levering.
Eenvoudig, discreet, snelle levering volgens afspraak
Gewon perfect , alles zoals het moet . Produkten volgende dag geleverd . Service correct.
Buitengewoon service !
Uw artikelen vind ik erg duur. wel snelle bezorging.
Binnen een dag geleverd.
Goede ervaring, ben niet zo’n digitale persoon maar het lukte me toch. Inloggen en uitloggen op mijn account vind ik soms moeilijk. T’ja 60 plusser , we zijn niet zo goed meer om te onthouden. Toch lukt het me om een bestelling te doen. Hartelijk dank voor de website.