Het lukte eerst niet om verbinding te krijgen met de bank . Drie keer geprobeerd. Later kreeg ik een app van hulpmiddelen met een mogelijkheid om het alsnog te betalen. En snelle levering!!
Overzichtelijke website, ruim aanbod, zeer aanvaardbare prijzen, uiterst snelle bezorging.
snelle levering van de producten tegen een aantrekkelijke prijs
Grote keuze in het assortiment. Snelle levering met postNl. Zeer tevreden.
Large choix de produits. Prix intéressants. Envois très rapides.
Dag a de bestelling is mijn pakket er al.
zeer vlug geleverd en heel goede kwaliteit
Snelle en discrete service
Online bestellen gaat zeer vlot evenals de betaling. Duidelijke informatie over de producten. Ik kom nog terug!
Snel en volgens afspraak geleverd
Duidelijkheid en super levering.
Alles is goed gegaan
geen opmerkingen
snel , volledig en goedkoop
Snel en adequaat
Alles is perfect Voldoet Ana de bechrijving interessante prijzen
Hier kan ik met een gerust hart mee slapen En hoef niet bang te zijn dat ik midden in de nacht mijn bed hoef te verschonen dus dikke 10 voor het verband wat ik gebruik
Bestellen: gemakkelijk. Verwerking: zeer snel. Levering: perfect.
Geen problemen met bestellen, waarop snelle levering volgt van een kwalitatief goed product
Ik heb nu al verschillende keren mijn bestelling bij Hulpmiddelonline. Ik vind hun website overzichtelijk en kan dus gemakkelijk mijn bestelling plaatsen. Ook het afrekenen keurig secure. Ik betaal altijd met iDeal. Via de e-mail wordt ik op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling en de aflevering is vlot in een neutrale doos. Samengevat ben ik zeer tevreden en ook de prijzen zijn zeer gunstig.
Hadden een bezorgklacht over Post.nl en deze werd op een uiterst serieuze wijze behandeld
Het is goed ontvangen de doos met incontinentie ontvangen, het snel. We hadden een avond van te voren bestellen en dag daarna kwam het al.
Keurig bezorgd.
Ik ben super tevreden dus voor mij niets ánders.
Steeds snelle levering. Ook bij een foutje van mezelf zeer correct gehandeld! Duidelijke website. Top bedrijf!