--none--
Bestellen en de volgende dag in huis ideaal
Duidelijke webside.
Eenvoudig te bestellen, gunstige prijzen,supersnelle levering!
Alles goed op tijd afgeleverd
Bestelling geplaatst, betaling vlot afgehandeld en op de doorgegeven tijd geleverd. Meer moet dat niet zijn. Ik ben zeer tevreden
Kan nu weer een blok omlopen, zonder ongelukjes
Bekend product tegen de scherpste prijs en snelle levering.
Bestelde spullen worden snel geleverd.
Goed op site zoeken, gemakkelijk order te regelen, vlot bezorgd. Goed verpakt Kortom helemaal prima.
Ik ben tevreden met de producten op de website en het volgen van de bestelling
Ik ervaar Hulpmiddelonline als een zeer betrouwbare leverancier, de levering is correct en inderdaad super snel.
Kan het ook via de zorgverzekering?
Heel vlot geleverd
Iedere keer als ik bel word te woord gestaan . Met akkefietje gehad met terug sturen. . Met terug sturen enz . Ik ben stik tevreden met hulpmiddelenonline.nl
Altijd correct
Zeer snelle bezorging.
altijd keurig op tijd en de financiële afhandeling is duidelijk.
incontinentiemateriaal is een produkt dat niet mag en kan ontbreken in de dagelijkse zorg.
Snelle, correcte afhandeling van mijn bestelling. Zeer tevreden
Makkelijkse website Snelle levering Goede niet herkenbare verpakking
Tijdige en zorgvuldige levering,
Voor mijn moeder zeer handige broekpampers, zij is zwaar incontinent en wordt 's morgens droog wakker