Zie bovenstaande. Alleen de verschillende mail-titels over de levering zouden verwarring kunnen geven.
bisher nur gute sehr gute Erfahrungen gemacht
Was een eerste test
Bestelling komt altijd op het aangegeven tijdstip
Vanaf mijn eerste bestelling kreeg ik goede voorlichting en bezorgservice. Het voelt heel goed om zaken te doen met deze leverancier.
Goed en voordelig aanbod van TENA incontinentiemateriaal tegen betere prijzen en zorgvuldige verpakking bij thuislevering in vergelijking met bijvoorbeeld de Belgische CM webshop. TENA heeft de meest aangepaste middelen om ook te combineren met actieve verbanden voor preventieve en curatieve verzorging bij decubitus (paraplegie letsel). Hulpmiddelonline.nl levert bovendien de online bestelling van TENA producten snel en zorgvuldig in een beschermde verpakking af.
GEEN INGEWIKKELD GEDOE MET ACCOUNT.GEWOON BESTELLEN EN KLAAR IS WILLEM
Duidelijke site, goede prijzen en snelle levering
Zie hier boven.
Wij zeer tevreden
Van bestelling tot levering, snel, correct en discreet.
Was op zoek naar noodoplossing en vond deze leverancier die dadelijk kon leveren. In de vooravond besteld en dag er opvolgend rond de middag geleverd.
Duidelijke info, groot assortment. Snelle levering.
Wij hebben nog steeds onze levering niet ontvangen
Gezocht naar mannelijke luiers doordat mijn bedlegerig is geworden en alles liet lopen. Op de site veel te lezen over urineverlies en niets over ontlasting. Na verzoek hiervan snel antwoord gekregen. Besteld en snel geleverd. Heel fijn.
omdat ik het moet gebruiken maar vind het toch wat duur omdat ik het alle dagen moet vervangen en ziekenkas niet tussen komt
degelijk materiaal met altijd snelle levering ook kortingsbon is leuk!
Na verzoek om het uitleveringsprogramma voor de producten te verbeteren loopt het nu weer correct.
Makkelijk te bestellen, goede prijs, levering conform afspraak.
GOED .VLOTTE AFWERKING EN SUPPER SNELLE LEVERING
Vooral door gaan, onze dank .
Snelle afhandeling, direct bevestiging van bestelling.
makkelijk bestellen en supersnel geleverd.
Janka is een goede medewerker, houden zó.
De levering werd de volgende dag uitgevoerd!