Fijne winkel, hulpvaardig en kundig personeel en een ruime keuze in schoenen.

Fijn om in alle rust schoenen te kunnen uitproberen. Het personeel was hulpvaarding om steeds de juiste maten op te zoeken om verschillende schoenen te kunnen passen. Ik kreeg ook goed advies over het onderhoud van de schoenen. Heel tevreden met twee paar nieuwe schoenen de winkel in Deventer weer verlaten.

Kom er weer terug

Goed geholpen prettige winkel mooie en goede schoenen.

Goede communicatie, duidelijk bestel beleid.

In filiaal Hilversum zijn wij fantastisch geholpen door Demi. Zij weet klanten op de gemak te stellen en zorgt voor een prettige en warme sfeer. Ook denkt zij mee in oplossingen en helpt waar nodig. Erg fijn om zo te winkelen, aangezien zij niet dwingend is (kunnen nog veel van leren). Echt een ontzettende topper!!!

Snelle levering en keurig verpakt. En prachtige laarzen.

TOP

Online besteld, naderhand in Enschede in de winkel geweest omdat ik twijfelde over de maat. In de winkel was de service perfect complimenten vriendelijk behulpzaam een dikke 10.

zeer goed

goede service

Makkelijk en snel

Snel en makkelijk

Fijne site, snelle bezorging

Fantastisch leuk schoentje, zit heerlijk. Erg blij mee!

Goed geholpen

Goed advies, Fijn geholpen en juiste keuze gemaakt (Manfield Enschede)

Zeer goed geholpen, fijne verkoopster, professioneel en kundig. Dewi is haar naam, ik kom zeker terug!

Bestelling voor een ander geen geld terug

Ik had een bestelling gedaan voor meerdere schoenen via de website. De witte here sneakers van mijn bestelling zaten er niet bij. Wel een paar blauwe sneakers voor een vrouw uit Almere. Samen met andere schoenen de sneakers ingeleverd bij de vestiging in Almere. Ik heb er duidelijk bij gezegd de schoenen van iemand anders te hebben ontvangen. Ook de klantenservice is geïnformeerd omdat dit makkelijk voor verwarring kon zorgen. Helaas reageren ze daar vaak niet direct. Inmiddels meerdere keren met de winkel in Almere contact gehad, ze kennen me als de man uit Zeewolde. Van de klantenservice keurig een excuus mail ontvangen met korting op mijn volgende bestelling. Alleen heb ik op 5 maart de schoenen ingeleverd maar zit nog wel op mijn geld te wachten.. Iedereen kan een fout maken maar na meerdere mailtjes en telefoontjes wil ik wel gewoon mijn geld terug voor schoenen die ik niet heb ontvangen..

Fijn

Fijne en ervaren jonge mannen in de winkel in Enschede! Klant is koning!

Perfecto

Snelle levertijd en goed op de hoogte gehouden tot de levering. Fijn de keuze om het af te laten leveren bij een servicepunt van DHL

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

Snelle levering en uitstekend produkt.

Probleemloze levering. Het produkt is zelfs beter dan op de foto's en dus beter dan verwacht.

Waardering

Ik heb mijn aankoop gezien op de site van Manfield ik was voor werk in Den Haag. Ben even naar een winkel gegaan om mijn schoenen aan te schaffen, kan alleen maar zeggen dat ik als klant gewaardeerd werd.

Goede service van de medewerkers in de winkel

Vriendelijke medewerkers en denken ook aan mogelijkheden.

Prima bedrijf en vriendelijke bediening

De sneakers waren niet in mijn maat voorradig en werden opgestuurd. Reeds de volgende dag waren ze binnen. Zeer tevreden over deze oplossing en vriendelijke bediening!!

Mooie schoenen

Mooie schoenen en de pasvorm is prima

Tijdig en goed geleverd

In de winkel zeer vriendelijk personeel goed geholpen

Snelle bezorging, prachtige laarzen!

Snelle bezorging, prachtige laarzen

Uitstekend!

Supersnel en keurig verpakt en……. Super boots!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.