Fijn geholpen

Heel fijn geholpen ..ook wees de dame op de aktie die er liep .Daardoor voor manlief nog een paar schoenen gekocht voor 50%

Snelle en de juiste levering. Overzichtelijke website

Snelle levering, geweldige verpakking, schoenen van zeer hoge kwaliteit. Ik ben erg blij met de service. Bedankt!!!

Super geslaagd

Goede hulp

Goed geholpen.

Vriendelijke geholpen.

Slecht en geen goede service om geld te vragen om je schoenen in te laten sprayen. Dit kan echt zijn dat ik de volgende keer hierdoor niet meer de winkel binnen loop.

Super winkel

Super verkoper en verkoopster

Sympathiek, kundig personeel in fijne sfeer, en mooie stijlvolle schoenen!

Leuk gepraat met medewerkers, goed en vakkundig geholpen, iets te drinken aangeboden gekregen. De schoenen hebben een hoge kwaliteit en veel schoenen hebben een smalle leest, wat ik fijn vind. De sfeer in de winkel is gezellig en straalt stijl uit.

Snelle bezorging en goede verkoper

Zie.hier boven

Heerlijke schoenen loopt lekker

Makkelijk te bestellen Snelle levering Goede kwaliteit

Ik heb de bestelling geplaatst en ik heb mijn laarzen de volgende dag al op kunnen halen. Netjes verpakt en nu kan ik met plezier mijn nieuwe laarzen aan!

Ouderwets goede service

Gabriele heeft nog de oude mentaliteit van echte inzet om creatief mee te denken in oplossingen. Topper!

Super geholpen.

In de winkel waren de sneakers niet op voorraad. Medewerkster heeft bestelling geplaatst en 2 dg later thuis bezorgd. Super goeie service. En heel blij met mijn nieuwe sneakers

Retour in de winkel snel afgehandeld afgehandeld

Ik had 2 paar schoenen besteld, waarvan één iets te groot was en wat stug, als retour optie koos ik voor retourneren in de winkel. Ik werd netjes geholpen en mijn retour werd snel afgehandeld.

Laarzen en levering naar wens

Duidelijke omschrijving, komt overeen met de laarzen en de kwaliteit. Levering voldoet ook aan de verwachting zoals ook omschreven.

Personeel was erg behulpzaam bij het online bestellen en thuisbezorgen van mijn schoenen en hielp ook goed mee om de korting te verrekenen voor het 2e paar dat mijn vriendin in de winkel kocht. Niet pushen bij de aankoop. Heel goed.

Snelle levering van schoenen met voldoende informatie over de verdere gang van zaken. Keurig verpakt geleverd op genoemdtijdstip.

Erg prettige winkel door de overzichtelijke collectie en voorkomend en deskundig personeel.

Ik koop mijn schoenen al jaren in deze winkel omdat ik er altijd slaag en er goed wordt geholpen.

Klantvriendelijk

Heel netjes

Fijn geholpen

Ik ben fijn geholpen in de winkel, schoenen waren niet op voorraad zijn besteld en thuis geleverd. Dit liep allemaal heel soepel

Super fijne pantoffels

Heerlijke warme voeten !!Goud waard !

Mooie leren gevoerde laarzen

Prima materiaal en pasvorm. Laarzen eigen merk.

Super tevreden

Vriendelijke verkoopsters , mooie schoenen en natuurlijk altijd goede kwaliteit.

Snel geleverd mooie laarzen

Het was liefde op het eerste gezicht :-) Ze passen precies en lopen heerlijk...

Snel, makkelijk en mooi.

Mooie sneakers. Goede kwaliteit en leuke style, net weer anders dan de sneakers die je overal al ziet.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.