Alles tiptop!

Alles tiptop. Gerne bestelle ich dort wieder.

Prettige winkel ervaring

Vriendelijk personeel, hadden mijn maat niet. Deze is per post naar mij toegestuurd, wat erg prettig was. Zo heb ik toch mijn schoenen naar keuze kunnen kopen.

Een vriendelijke verkoopster deed alle mogelijke moeite om de juiste passende en juiste stijl schoenen te vinden, wat ook gelukt is. Niets was teveel ,en met veel geduld goed geslaagd

Prima geholpen en fijne schoenen gekocht

Ik heb moeilijke voeten om de juiste schoenen te vinden die lekker zitten en ook ook mooi zijn. Ik heb stoere stappers gekocht en ik hoefde ze niet eens in te lopen. Ze zaten meteen goed. De medewerkers hebben mij goed en geduldig geholpen. Ze deden moeite om de juiste schoenen te vinden.

Goede ervaring

Prima levering en prachtige schoenen

Prachtige enkellaarzen ontvangen van hoge kwaliteit. Het pakket was wel aangemeld, maar de DHL link werkte niet. Gelijk een goede reactie vd klantenservice. Binnen 3 dagen geleverd.

Super Schuhe, schnelle Lieferung. Alles perfekt!

Die Schuhe sehen super aus und haben vom verarbeiteten Leder eine sehr gute Qualität. Daher tragen sie sich super angenehm.

Goede, fijne en eerlijke hulp bij het uitzoeken

Fijn geholpen

Goede kennis van kwaliteit en draagbaarheid van schoen.

Prachtige pantoffels, snelle levering

Ondanks dat ik de bestelling in een drukke tijd geplaatst had, was de levering zoals gewend, lekker snel

Geweldige kwaliteit

Snelle levering, mooie schoenen goede salesprijs!

Van bestellen tot de levering, alles ging soepel en zonder haperingen. Niet onbelangrijk; De door mij bestelde laarzen voldoen aan de verwachting, zitten heerlijk en zijn net zo mooi als op de foto’s op de website.

Prima geholpen

Veel keuze. Fijn dat mijn maat schoenen op voorraad waren

Top kwaliteit

Ik heb een jas gekocht . En het is een sjieke en winddicht jas die getailleerd staat en hoog kwaliteit stof . Top

Heel tevreden

Goed service. Snel en mooi met goede quality pumps

Fijne en prettige winkel. Vriendelijke medewerkers.

Gewoon goed geadviseerd, en vriendelijke medewerkers.

Top,goede levering

Makkelijke site en snelle levering

Snel geleverd en de schoenen zijn van goede kwaliteit en de pas vorm is perfect. Ik ga hier zeker vaker bestellen

heel positief deze schoenen

Na in de winkel geholpen te zijn, waarbij jammer genoeg de juiste kleur voor mij niet aanwezig was, zijn de schoenen thuis geleverd. Zoals ook in de winkel geprobeerd, zitten deze schoenen heel goed en kan ik ze de eerste dag van dragen al de gehele dag aanhouden.

Goede schoenen

Als ik schoenen koop hoop ik dat deze goed en beschermd zijn maar dan toch tegen vergoeding extra bescherming en een spuitbus voor bescherming waar 100 X meer in zit dan 3 min in een apparaat? En waar zijn mijn spaarpunten gebleven?

Snelle levering Laars is precies zoals op de foto

Snelle correcte levering

Prima website. Snelle en correcte levering van het product.

Snelle service, goede kwaliteit van artikel

Helaas zat de Nubuck borstel er niet bij. Krijg nu hiervoor mijn geld terug.

Zien er op het eerste gezicht goed uit

Wel wat aan de stugge kant. Geschikt voor smalle voet

Blij met de schoenen. Goede service! Zou zo bij Manfield weer bestellen

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.