Mooie leren sneaker

Fijne webshop, snelle levering!

Briljant

Behulpzaam, meedenkend zodat ik veel extra korting kreeg. Ga zo door

Prettig geholpen

Mooi ingepakt en snelle levering

Fijne schoenen

Goede service, zien er uit als beschreven en plaatje, lopen heel fijn. Goede aankoop.

Het waren hele mooie laarzen, en heel snel geleverd

Prima ervaring!

Het bestelproces gaat eenvoudig, de verzending liet wel iets langer op zich wachten dan normaliter. Wel een snelle reactie na de retourzending dat alles goed ontvangen was. Al met al een prima ervaring met Manfield, tot de volgende bestelling!

Snelle levering, goede kwaliteit

Gemakkelijk online besteld en snel geleverd.

Perfecte en snelle levering

Goede levering

Paar dagen en mn laarzen zoals op de foto waren in huis. Zijn prachtig!!

Goed en duidelijk

Snel geleverd jammer heb ik de blauwe sneakers moeten terugsturen omdat ze niet paste maar de oranje zijn top, dank je wel

Bestelling niet binnen gekregen

2x iets besteld niks binnen gekregen

Best boots ever!!!

I’m a smokers lady but I had an important meeting so I had to wear something more formal… OMG I was able to wear it full day with no pain. I was really happy with the purchase I will definitely come back.

Fijne schoenen

Mooie en goed zittende schoenen voor een mooie prijs!

Zeer goede en snelle levering

Goede kwaliteit Zalige schoenen Gemakkelijke website Snelle levering Perfect!

Fijne winkel ervaring

Lieve dames die je echt welkom laten voelen, mooi aanbod schoenen en tassen etc. Leuke winkel in straat waar service niet overal meer voorop staat. Bedankt!

Prachtige laarsjes

Snelle levering, duidelijke communicatie en prachtige laarzen!

Goed geleverd

Gewoon goed, geen commentaar

Het gaf me een fijn om zo te winkelen

Geweldig om zo geholpen te worden, kom zeker terug

Voelde mij op mijn gemak.

Ik voelde mij gehoord en kreeg voldoende tijd om uiteindelijk de juiste keuze te maken.

Prachtig

Mooie chique clutch.

Goede en snelle service en een goede kwaliteit.

Ga snel weer

Mooie tas

Mooie tas, maar door de slappe verpakking helaas beschadigd. Ik zou een doos adviseren als verpakkingsmateriaal voor een leren tas.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.