Zachte boots

Lekkere zachte leren boots. Ik had 1 maat groter besteld en was goed ook. Heerlijk lopen met de boots.

Mooie boots gekocht en vooral zeer goed geholpen dat stel ik zeer op prijs

Van af bestelling tot ontvangst van het pakket prima

Snel bezorgd

Prachtige laarzen en snelle levering

Wederom geslaagde inkoop bij Manfield.

Ik koop al zo lang schoenen en tassen bij Manfield dat ik eigenlijk niet weet wat ik er verder nog over moet zeggen. Prijs vs kwaliteit is goed. Aardige medewerkers. Wat wil je nog meer.

Goed geholpen, en afspraak nagekomen.

In de winkel waren de schoenen niet aanwezig, ivm 2e paar 50% korting, heb 1e en 2e paar betaald, het ontbrekende paar kreeg ik supersnel thuisbezorgd.

Goed advies, gekoppeld aan de juiste actie

Mijn maat was er niet in de winkel. Het werd opgestuurd aan huis. Geweldig! De medewerker kon me heel goed adviseren en helpen.

Mooi aanbod en goede service

Leuk geholpen door een enthousiaste medewerkster..

Vriendelijk en geen moeite teveel

Vriendelijk personeel, aandacht voor de klant ondanks de drukte. Heel knap !

Vriendelijk professioneel

Vriendelijk en professioneel ontvangst. Goede tips en attendering op de aanbieding! Als ik iets moet noemen: verzending naar ander filiaal is niet (meer) mogelijk. Dat zou de service nóg beter maken!

Top product

Zit mooi, lijkt mooi

the costumer service is one of the best. very helpful and they give honest opinion. they do not try to sell you shoes just to sell it. this is the first time i buy from their shop, which means i am experiencing the quality for the first time.

uitstekend

prachtige laars, zit als gegoten. Kost wat moeite om er in te komen maar met mijn superslanke benen de moeite waard.

Bestelde schoenen op tijd geleverd

Geen verdere toelichting noodzakelijk

Top service in Roermond.

Ik had mijn bon niet mee en ze deden alle moeite om af te stemmen met filiaal Venlo (waar ik de aankoop deed). Het was ook nog eens druk in de winkel. Dame en heer waren super vriendelijk, complimenten want zeldzaam tegenwoordig!

Super snelle levering, top !!

Top service goede kwaliteit

Voor het eerst besteld zeer tevreden mooie laarsjes prima kwaliteit!

Gezellig en klantvriendelijk

Er hangt altijd een leuke sfeer in de winkel en het is er gemoedelijk. Het personeel is eerlijk en denkt met je mee. Ik ga dan ook eigenlijk nooit met lege handen de deur uit!

Fijn winkel!

Elke keer weer opnieuw word je fijn geholpen! De klanten staan voorop bij Manfield.

Snelle levering, prachtige tas!

De tas is precies zoals omschreven

Alles ging super goed snelle levering, fantastische laarzen en goed op maat! Top

Positief

Positief

Zeer tevreden over zowel de levering als de schoenen

In de winkel had ik schoenen gezien, maar waren niet meer in mijn maat. Dame in de winkel zei dat ze nog wel online te bestellen waren. Dit dus ook gedaan, ik werd via de mail steeds op de hoogte gehouden hoe en waar mijn bestelling was. Zeer tevreden met de schoenen

Behulpzaam en aardig!

Ondanks enorme drukte in de winkel, toch alle tijd en behulpzaamheid voor mij als klant!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.