Goed geholpen in de winkel, snelle bezorging

Ik werd vriendelijk geholpen in de winkel. Helaas was net mijn maat niet op voorraad. Deze heeft ze voor me besteld en werden 2 werkdagen later keurig thuisbezorgd. En ook heel blij met de schoenen, zitten heerlijk!

Perfecte snelle service

In de winkel in Eindhoven hadden ze de maat van mijn man niet meer. Zij hebben voor mij de schoenen besteld en 2 dagen later had ik ze in huis. Helemaal perfect! Mooie schoenen, perfecte service.

Erg servicegericht geholpen

Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen. Achteraf paste de laarzen minder mooi dan gedacht, men heeft echt zeer vriendelijk gehlopen

Fantastisch team dat in de Kerstshopping gekte zo fantastisch hun werk deed!

Super sales team!

Stijlvolle schoenen

Deze schoenen zorgen gelijk voor een nette outlook.

De dame hielp mij erg goed

Prettig geholpen Heeft gezocht en meegedacht

Prettige winkel

Prettige winkel netjes en overzichtelijk. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Service , 6 maanden na aankoop, is erg fijn.

Hele goede service verleent door een jonge mevrouw. Deed exact wat ik verwachtte van haar. Ik liep met blijdschap uit de winkel met mijn nieuwe schoenen

Goede service en klantgericht

Het tasje wat ik kocht voor de verjaardag was mooi, werd snel geleverd maar helaas ontbrak het schouderriempje. Meteen belde ik de klantenservice die mij ivm met mijn verzoek op zeer snelle afhandeling een passende oplossing bood, in de winkel waar ik het tasje kon omruilen werd ik ook zeer vriendelijk geholpen.

Ondanks de drukte zeer goed en vriendelijk geholpen door de medewerksters!

Erg fijn geholpen door de dame in de winkel. Ze was erg geduldig en hielp ons bij het zoeken naar de juiste maat en model. Van een van de modellen was de juiste maat op en ze zocht hierbij mee naar alternatieve winkels of online bestellen. Uiteindelijk hebben we gelukkig mooie schoenen gevonden en gekocht!

Blij maar veter bij de 2e keer aan doen al stuk.

Tot en met de levering alles goed gegaan, was zeer blij met de aankoop. Gisteren voor de 2e keer de schoen aan willen doen, meteen de veter stuk en van de andere schoen zo goed als stuk. 0619933653

Geen afhaalbericht ontvangen van bestelling

Inmiddels is de zending geretourneerd. De track en trace info leverde geen uitsluitsel op. Zo is online bestellen een frustrerende bezigheid.

Zeer vriendelijke dame aan de telefoon met de nodige info

Kwalitatief goede en mooie schoenen

Altijd slagen bij Manfield. Veel keus, mooie schoenen en goede kwaliteit

Bestellen gaat makkelijk, snel geleverd in de winkel en het zijn hele mooie laarsjes.

Vriendelijke en vrolijke hulp bij uitzoeken en passen

Niet opdringerig, maar aandachtig. Goede adviezen

Ondanks drukke periode, goed geholpen

Schoenen waren niet in winkel, maar goed en vriendelijk geholpen met bestellen.

Mooie schoen

Mooie schoen snel geleverd, beetje stug aan bovenrand.

Keine Erfahrung möglich

Die am 20.12.2024 bestellte Ware ist bis heute 30.12.24) nicht eingetroffen, so dass ich keine Bewertung abgeben kann.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Alles prima geregeld

Zie boven

Prima service!

Vandaag in Deventer bij Manfield geweest en ben zeer goed geholpen door een mevrouw! Heb No stress schoenen gekocht en voelde duidelijk verschil met de andere schoenen die ik heb gepast! Bedankt voor de goede service ben zeer tevreden thuis gekomen!

Uitstekend!!

Altijd vriendelijke, professionele en super aardige medewerkers!

Goed geholpen,en spontaan winkelmeisje.

Zeer vlotte, klantvriendelijke afhandeling tot aan de voordeur!

Ik ben zeer tevreden met de klantvriendelijke werkwijze van Manfield personeel. Geduldig en zeker adviserende hulp.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.