Twijfel

Datw as de 1e keer dat ik een bestelling bij Manfield heb geplaatst. Heb mijn bestelling snel ontvangen. Echter zag ik bij het uitpakken een beschadiging op 1 van de laarsjes, ook was bij dat laarsje de prijssticker er aan de onderkant vanaf. Het lijkt erop dat ze een keer gedragen zijn.

Ben naar tevredenheid geholpen.

Tevredenheid, gezellige sfeer in de winkel.

Oplossing

Mijn ervaring, Er werd goed geluisterd, meegekeken, meegedacht en zeer goed afgerond. Mijn complimenten voor de snelle handelingen, ik kan weer lopen op de fijne nieuwe schoenen. Door deze mooie, fijne en goede service hebben jullie weer een bezoeker bij. Vriendelijke groet Mariska

Heel fijn geholpen

Erg vriendelijk personeel. Niet opdringerig en staan oprecht klaar om je te helpen en adviseren.

Makkelijke hakken mooie schoenen

Was bang dat ik niet op die hakken konden lopen ging twijfelen omdat ze te hoog waren,maar was perfect kon zelfs lange tijd mee dansen.

Stylvol

Altijd blij met elegante leren laarzen van Manfield..

Uitstekende klantenservice

Ik kwam voor 2 paar schoenen naar Manfield. Op het moment van binnenkomen was het vrij druk. Desalniettemin nam de verkoopster de tijd om voor mij verschillende schoenen te halen in verschillende maten. Daarnaast ook goed advies gekregen over de maten en gewoon heel vriendelijk.

Goede ervaring Mooie laarzen

Zeer goede ervaring Mooie Laarzen snel bezorgd

Alles keurig

Heel mooie ingepakt, chic, als een duur cadeau

Verzenden duurde lang

Goede schoenen, maar verzenden duurde lang en de doos was gedeukt toen het kwam. Koop al vele jaren altijd mijn schoenen bij manfield, maar de service (ook in de winkels) is aan het afnemen.

Bestelling soepel en de levering ook

Goed geholpen, veel aandacht

Ik had leuke schoenen gekocht maar bij thuiskomst bleken ze beschadigd te zijn. Ik ben terug gegaan naar de winkel en ben daar enorm goed geholpen. Veel moeite gedaan om voor mij een nieuw, niet beschadigd paar te regelen. Top service!

Zeer tervreden

In de winkel besteld en betaald, is zo een service!vriendelijk personeel. En binnen 3 werkdagen thuis bezorgd

Gewoon goed

Snelle levering, pasvorm prima, mooie laarzen!

mooie laarzen, precies zoals op de site!

Prima.

Prima geholpen. Deed echt moeite op een leuke manier.

Zoals beloofd

Alles conform verwachting. Bestelling was snel verzonden, tracking nummer aanwezig. Geen enkele opmerking :)

Goed.

Goed.

Fantastisch service!

Het personeel heeft mij goed geholpen met nieuwe laarzen die ik wou kopen die eerst een beetje strak was en nu kan ik het goed dragen en sluiten. Super blij met mijn nieuwe aanwinst!

Super geholpen!

De dame die me hielp was al op de hoogte waarvoor ik kwam. Alles was zo geregeld.

Mooie schoenen

Mooie leren schonen voor mooie prijs. Snelle levering en prima communicatie

Ik heb een goed keus gemaakt

Ik ben erg tevreden met deze schoenen

Mooie laarzen

Alleen de doos was kapot en helemaal ingedeukt aan alle kanten..

Snel bezorgd

Met zo mooi als op de foto’s, de bezorging was goed

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.