ik werd super vriendelijk geholpen, ik zal zeker met regelmaat terug gaan, complimenten

Goed geholpen

Goed geholpen welke maat nodig was.

super geholpen door zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. TOP

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Niets was hun teveel.Namen alle tijd voor je

Uitstekend mooie schoenen.

Ik ben zeer tevreden met de schoenen van Manfield.

Fijne pasvorm (niet knellende tenen, heb best wel brede voeten). Kwaliteit is prima. Alleen is de levertijd wel lang en traag (bijna 12 dagen). Dan is zeker een min punt, vandaar mijn 4 sterren, anders was het zeker een 5 ster.

Snelle verzending

Mijn bestelling zou tussen de 1 en 3 dagen verzonden worden. De volgende dag stond DHL al voor de deur. Ik had nog nooit iets via Manfield besteld, maar ik vind dat ze een prettige overzichtelijke website hebben en een hele mooie collectie. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen.

Geweldige service

Fijne winkels met kwaliteitsartikelen.

Excellent service

I bought a pair of boots in the store at the Mall of the Netherlands. When I got home I realized I already had those exact boots so I went back to the store to return the ones I had just bought. I had seen the blue suede sandals and liked them but didn't want to spend more money. After returning the boots I bought the sandals. The woman who helped me with the entire transaction was very helpful and pleasant. As the sandals had to be ordered in my size she arranged for them to be sent directly to my home. An unexpected bonus! Very pleased with my experience at Manfield.

Correct afgehandeld, ondanks de verlate levering

Ik ben tevreden over de geleverde schoenen en de prijs. De levering werd snel afgerond nadat ik telefonisch contact had met Manfield.

Heel goed geholpen

Nadat ik ik in Den Haag schoenen had gekocht en verschillend van kleur waren ben ik in Amersfoort geweest om ze te laten zien. Daar hebben ze de schoenen ingenomen en binnen een paar dagen kreeg ik ze via de post weet binnen gestuurd en nu wel beiden in dezelfde kleur. Zodoende helemaal tevreden, en nogmaals bedankt voor de snelle afhandeling.

mooie kwaliteit

online besteld en snel in huis, mooie loafers uit de uitverkoop, prima.

Mooie website

Mooie website,leuke produkten. Vandaag besteld morgen bezorgd zou ideaal zijn.

Vlotte levering en goede communicatie hierover.

Ik heb mijn favoriete sneakers, die na twee seizoenen versleten waren, vervangen. Daardoor wist ik precies wat ik wilde bestellen en in welke maat.

Prima ervaring!

Eigenlijk niks toe te voegen. Besteld online, en via mail op de hoogte gehouden. Snelle levertijd. Prima dus.!

Sandalen snel en netjes verpakt geleverd. Mooie sandalen en ze passen perfect. Erg blij mee!!

Mooie collectie en goede kwaliteit

Schoenen van Manfield zitten mij altijd als gegoten, dus bestellen via de webshop gaat prima.

Snelle levering, goed verzonden.

Gemakkelijk te bestellen en zoals beloofd binnen de aangegeven tijd opgehaald bij het afleverpunt.

Verkoopster denkt goed mee.

Ik zocht ‘gouden schoenen’ voor een bruiloft. De schoenen die ik paste vond ik toch te houden. De verkoopster kwam met subtiel gouden schoenen. Perfect!! Ze zijn voor mij in de juiste maat besteld en ik ben er blij mee.

Lange levertijd wel Mooie schoenen

Schoenen terug gestuurd omdat ze toch niet bij mij passen. Ik hoop dat dit sneller gaat dan de lange levertijd

Super service en klantvriendelijkheid

Ze nemen de tijd, denken goed mee en geven advies.

Snelle levering en super Service!

Werd getipt in de winkel door Raymond Latupeirissa! Wat een leuke verkoper en zo enthousiast! Fantastische kerel!

Goede service snelle levering

Zag in een filiaal in Alkmaar de perfecte schoen voor een mooie prijs. Maar één van de schoenen was al door het passen aardig uitgelopen. Advies van verkoopster om ze online te bestellen. Heb ze ter plekke betaald en besteld. Zijn inmiddels binnen en perfect. Alleen jammer dat ze op de site nog €19 euro goedkoper waren dan ik in de winkel heb betaald.

Zoals altijd weer top!

Super snelle levering en weer top loafers voor een mooie prijs.

Alles wunderbar...

... schnelle Lieferung, Schuhe wie abgebildet, gute Qualität und passt perfekt! Was möchte man mehr? ☺️

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.