Ik heb honing met honingraat besteld en zag een review over propolis. Omdat ik al maanden last van m’n keel heb ( keelontsteking) en hoestbuien heb ik ook de propolis tabletten besteld. Het hoesten is veel minder. Als de pillen op zijn zal ik de propolis tinctuur proberen.

Ik heb besteld maar niks ontvangen

Ik heb besteld, betaalt maar niks ontvangen

Top aanrader

Super veel keus uit veel soorten honing . Heel veel informatie waar je wat aan hebt en super lekker

Tevreden klant

Deze honing is hartstikke fijn en smakelijk. Ze leveren ook heel snel.

De smaak van de honing is heel sterk is echt niet lekker

Is niet lekker

Ik vind het een mooie overzichtelijke website

Snel en goed

Snelle levering en keurig verpakt met milieuvriendelijke materialen.

Erg duur, vooral de bijenwas kaarsjes

Heerlijk natuurlijke honing en gemakkelijk besteld online

Prachtig kerstpakket die overtrof mijn verwachtingen!

Het kerstpakket was prachtig! Producten waren super leuk ingepakt! Daarnaast was de verzending razendsnel, waardoor ik het precies op tijd in huis had. Echt een aanrader!

Lekker

Geeft energie en kan bijna overal bij

Heerlijke pure producten

Ben zo blij met de tijmhoning!

Betrouwbaar. Bestelling keurig netjes geleverd.

Ik heb wilde bloemenzaad gekocht, wat ik in april pas kan zaaien dus ik kan nog geen oordeel vellen of het goed zaad is, maar dat is sowieso lastig met bloemenzaad.

Een mooie, duidelijke en overzichtelijke site met genoeg keuze in aanbid van producten. Eenmaal besteld, heel snel in huis

gewichten kloppen niet.

ik heb een potje konninginne gelei gekocht met een inhoud van 100 gram bij cobtrole bleek er maar 85 gram in te zitten. ik heb er inmiddels ook een paar gram van gebruikt dus ik kan het niet retour doen. maar onze eerste transactie is geen succes. MVG Hilbert Mulderij

Ja, het product - propolis handcreme - heeft mij goed geholpen!

De zalf hielp om mijn huid tot rust te brengen en de irritatie (jeuk) weg te nemen. Verwacht dat ik de zalf niet meer nodig heb omdat de aangetaste plekken nu helemaal aan het genezen/verdwijnen zijn.

Heel tevreden

Ik de producten besteld, tandpasta en propolis voor ontstoken tandvlees en nu al na een paar dagen veel minder last en ziet er ook niet meer zo rood uit.

B(L)ijmakend

Ik kreeg van mijn mama jullie “jij bent bijzonder” kaartje via de post. Ik heb eerder dit jaar de diagnose borstkanker gekregen. Ondertussen gaat het redelijk met mij en dergelijke kaartjes helpen daarBIJ. Het is deugddoend en heel mooi om te ontvangen. Haar tekstje “een dikke honingknuffel aan mijn sterke dochter” Mijn mama is alvast fan van jullie producten.

Mooi spul en snel geleverd.

Ik bestel weer en ook voor vriendinnen

Snelle levering voelt als cadeau en heerlijke lolly’s voor mijn kleindochters en proefpotjes honing, kan er geen genoeg van krijgen. Aanrader!

Fijn bedrijf

Het maakt niet uit wat je besteld alles is van goede kwaliteit en met zorg behandeld....

Goede ervaring.

Fijne producten

Veel keuze in de lekkerste honing en supersnel geleverd!

Héél kwalitatief!

Onlangs rauwe honing in bulk gekocht (acacia en tijm). Het feit dat dit mogelijk is, is heel fijn. Daarbij proef je dat de honing heel puur- en rijk van smaak is, hetgeen ik nog niet eerder in die hoedanigheid heb ervaren. Om nog niet eens over de gezondheidsvoordelen van de rauwe honing te hebben ;). Daarbij ben ik binnen een paar dagen van mijn neusverkoudheid afgekomen dankzij de propolis neusspray… Hier een hele tevreden, terugkerende klant. Dank jullie wel!

Geweldig !

De keelgelei is een weldaad voor de keel, zeker bij een keelontsteking. Hannie's hakhoning met menthol is heerlijk, verfrissend en laat je beter ademen. De raathoning geeft je veel meer energie. De service is perfect, ze zijn heel erg klantvriendelijk !

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!