Top honing!!

Heerlijke honing Snelle bezorging Vriendelijk Volgende keer probeer ik ook de thee.

De beste verse imkerproducten die er zijn, goede prijs-kwaliteitverhouding en ik heb al vele mensen hierheen gestuurd voor de propolisproducten en Royal Jelly. Ik ben vaste klant en blijf hier bestellen, kan niet meer zonder deze super producten! En ook nog eens 100% natuurlijk, super snelle levering, alles netjes verpakt en bij elke bestelling een leuke extra :)

Topper

Super tevreden met artikel !! Alen verzendkosten kan lager zijn bijvoorbeeld dhl .maar ok Top tevreden

Top kwaliteit

Vriendelijk personeel met veel ervaring en goed advies. Snelle levering. Top producten.

Heel fijne producten

Hele fijne website :) Netjes verpakt en ik heb veel baat bij de propolis. De honing is echt heerlijk !

Super propolis tabletten de honing alles is top geweldig

Heerlijke honing!

Super honing en unieke smaken!

Snelle bezorging, geweldige honing

Heerlijke honing hele fijne smaak en snel geleverd wat wil je nog meer....!

Lekker honing

Lekker honing, veilig verpakt en snel verzonden. Kan volgens mij niet beter (*_*)

Geweldig!!!

Net als de vorige keer, heerlijke snoepjes en lolly’s en super goede honing!

Aanrader

Prima winkel met kwaliteitsproducten. Heerlijke acacia honing besteld en ontvangen in goeie weckpot! inmiddels 2 keer besteld evenals propolistinctuur waar mijn vrouw heel tevreden over is!

Heerlijk!

Nu voor de tweede keer besteld. Wij zijn fan. Heerlijke honing soorten, snelle levering.

Heerlijke honing

Zoals altijd,uitstekende kwaliteit en vlotte bezorging

Lang geleden dat ik zulke lekkere honing geproefd heb!

Heerlijke honing dank je wel bijtjes!!!

Snelle levering. We gaan kijken of het help ?

Helemaal goed

Alles ziet er mooi en verzorgd uit...en lekker natuurlijk... Mijn eigen oude Veluwe..

Prima producten en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en snel thuis bezorgd. Ondanks dat PostNL vertraagd was.

alles leker

Denne honing was beste en de rest ook lekker.

Goed.

Het is allemaal goed aangekomen. Het was er de volgende dag al. Goed verpakt en een leuke pen en ansichtkaart erbij. Voor de rest heb ik het nog niet gebruikt. Ga ook iets cadeau geven van deze bestelling.

Goede snelle bezorging

Heerlijke honing, mooie website, veel variatie

Prima spullen fijne Service

altijd netjes ingepakt, keurige levering en op tijd.

zeer goed

Heerlijke honing!

Heerlijke honing, perfecte goed verpakte levering!

Julie dienst is voor mij het beste in Nederland

Ik hebt 3 weeke terug een houer gekoght toe wij naast Hoorn gekamp hebt. By de huis hebt ik dat oopgemaakt en dat was so lekker dat ik onmiddelik op de internet gezoekt voor Hannie se Hakt honing. Ik hebt oe bij jullie 3 houers bestelt zodat ek ook voor mijn kinderen kan geeven. Jullie dienst was super en ik gebruik ook nu mijn pen wat ik van jullie krijgen. Voorspoed voor de toekoms !!! Vernon Riggs

Hele goede ervaring.

Heel leuk verpakt en leuk , veel info erbij,kortom top.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!