Alles prima in orde

Ik heb 2 keuken sets gekocht met bijen en kado gegeven. De ontvanger vond ze prachtig, en ik ook! De leuke kaart en de pen werden ook zeer goed ontvangen. Verder werd de bestelling zoals afgesproken bezorgd, dus alles prima!

Snelle en goede levering

Bijengifcreme ben ik nog aan t ervaren. Zat wel een gaatje in de tube. Geen idee of dat op termijn. Problemen gaat geven. Ruikt ouderwets lekker! De snoepjes liggen klaar voor de vakantie

Geweldige service!

Vandaag besteld, morgen in huis. Gewoon super snel geleverd! Bij het openen van het door mij samengestelde pakket bleek er één item te missen. Na het plegen van een telefoontje werd het missende item gelijk opgestuurd. En ook die had ik de dag erna al in huis. Gewoon geweldig. Mooie eerlijke producten. Tevens voegen ze bij je bestelling een klein cadeautje toe met wat foldertjes voor extra info. Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen. Erg leuke online winkel voor de honing liefhebbers!

Geweldige ervaring

Vlotte afhandeling en prima producten

Heerlijke rauwe honing!

Heerlijke rauwe honing!

Snelle bezorging

Goed verpakt en snelle bezorging.

Fijne service en goede producten. Één potje dat niet strak dicht. Verder alles top.

Perfect, Dik tevreden, Kan Niet beter, Milieu Bewust, Altijd Breukloos, Kortom voor 100, wat zeg ik 200% AF.

Snelle levering en de zalf en capsules werken gewoon

Ik ben erg tevreden voel mij beter en mijn dochter heeft minder last van haar buik

Troep

Het zou zogenaamd natuurlijk zijn en zonder toegevoegde suikers nou het zit vol met toegevoegde suikers en dat is gekristaliseerd dat proef je

Goed en netjes verpakt, snel geleverd

Ik kende de winkel omdat ik er op vakantie een keer was geweest. Ik heb een paar bijzondere soorten honing besteld. Leuk pakketje ontvangen met nog een paar leuke attenties.

perfect

heel goed verpakt en perfect afgeleverd.

Top bedrijf met goede service.

Veel keus in honing en honingprodukten. Alles van zeer goede kwaliteit. Telefonisch bereikbaar is ook fijn en steeds na bestellen direct verstuurd.

Helemaal ok

Hele mooie website met veel informatie. Erg klantvriendelijk. Nodigt uit tot een bezoek aan dit bedrijf.

Heerlijke honing.

Het is heerlijke honing en het wordt snel geregeld.

Super producten

Producten met liefde. Zeer snel geleverd en Zeer goed verpakt. Website geeft heel veel informatie.

Geweldig!!

Supersnelle verzending en een mooie prijs voor zulke kwalitatieve, verrukkelijke honing. Keurig verpakt en zelfs een leuke kaart met pen erbij gekregen! Nog nooit zulke lekkere honing geproefd!

Uitstekende kwaliteit en service

Via de website kon ik eenvoudig alles bestellen wat ik wilde. Op de website staat overal een zeer goede uitleg over wat de producten zijn en waar ze goed voor zijn. Het bestellen en betalen was eenvoudig, levering was snel. Alles zat goed verpakt en zag er goed uit!

Heel goed product

Ik besteld altijd en ik vind heel lekker

snelle service en (h)eerlijke honing

De bestelling was de volgende dag al in huis. Wat we tot nu toe geproefd hebben, vinden we allemaal heerlijk!

Goed voor elkaar

Prima webshop en duidelijke communicatie.

top

heerlijke honing en leuk verpakt met kaartje etc

Fijne producten en zeer snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis. Geweldig snelle levering en zeer fijne producten.

Zo snel geleverd mijn Honing keukendoeken. Ze zijn prachtig, er zat een leuke kaart bij die ik geef aan de persoon die de droogdoeken krijgt want hij is jarig. En een superleuke pen erbij. Een dikke 10, het was een verrassing!!

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!