Ze zijn perfect geleverd

Het is gewoon perfect geleverd

Propolis goed!

Ik heb propolis capsules besteld, en bij mij werken ze tot nog toe heel erg goed! (heb copd) winter is natuurlijk nog niet voorbij, maar ben heel erg tevreden!!! En raadt het iedereen aan om het toch te proberen, ik ben er blij mee!

super!

Mijn bestelling makkelijk kunnen plaatsen en kwam ook snel bij ons thuis. Netjes verpakt met een mooie kaart en een pen. Goede service!

Snel geleverd,

Lekker honing,linde echt heerlijk Kleine cadeau bij en mooi verpakking

Al heel wat jaren een zeer tevreden klanIt.

Prima alles prima geregeld

Goed artikel gekocht wat mij heel goed heeft geholpen.

Perfecte levering en deze keer met nog iets extra’s

Heerlijke producten

Altijd weer heerlijke producten en snelle levering !! Alles top kwaliteit !!!

deze honingwinkel laat al jouw verwachtingen uitkomen!

ik koop al geruime tijd (h)eerlijke honingprodukten bij deze winkel en zowel de produkten als de communicatie/verzending zijn fantastisch. Ik blijf derhalve een trouwe klant.

Snelle levering, uitstekende service en vooral heerlijke honing van topkwaliteit.

De honing werd op tijd geleverd, precies zoals beloofd. Daarnaast was de smaak uitzonderlijk goed: puur, vol en duidelijk van hoge kwaliteit. Dit maakt het een product waar ik zeker vaker voor zal kiezen.

Goed spul is en blijft het volgende artikel en vorige artikel op tijd gelevert met kwaliteit.

Zeer tevreden over klantgericht service

Gezellig en lekker zo'n pot met heerlijke honing snoepjes.

Lekkere babbelaars en verschillende honingsnoepjes in een grote pot met deksel.

Super snel!

Super snel mogen ontvangen, En zo veel variatie! En nog een leuke pen bij gehad. Onwijs aardig.

Goede producten , snelle levering

Pure en goede producten , jammer dat de aanbieding heel snel weg zijn. Snelle levering. Ik ben tevreden.

gewoon goed

snelle en corecte levering

Goed product, vlotte leverering

De zalf met bijengif ziet er goed uit en ruikt ook lekker. Of het ook werkt kan ik nog niet goed beoordelen, daarvoor gebruik ik het nog tekort. Verder wordt er een brochure bijgeleverd met veel informatie over alle producten.

het helpt heel erg goed .Een goed product.

Heerlijk

Als je lekkere honing en honingproducten zoekt bent je hier aan het juiste adres. Ruime keuze en goede kwaliteit.

Zeer prettige zaak

Uitgebreide sortering van de lekkerste honing. De gezondheidsproducten zijn van uitstekende kwaliteit.

netjes en correct afgehandeld

alles ok

Heerlijke honinglollies en snoepjes

Fantastisch. Veel te lekker.

Heerlijke honing

Echte honing…en dat proef je!

Goed heel goed

Het is erste keer ik bestelling so een soort honing via honingonlin.nl maar was tocht lekker kwaliteit en snel bezorgd

prima...

fijn producten, snelle levering...

Zo zoet als Honing!

Al jaren lang bestel ik online emmers honing bij de Honingonline. Goed ingepakt en snel verzonden. Ik heb het gevoel en idee dat daar erg hard gewerkt wordt. Een tijd geleden, ik denk bij de tweede bestelling, was de emmer op de een of andere manier aan het lekken geslagen. Lekker dan ....! Ik denk dat mijn hele keukenvloer verwend werd met honing. Heb het vermeld en misschien ook nog een foto daarvan genomen. Kreeg meteen het bericht dat er een nieuwe emmer gestuurd zou worden. Inderdaad!!! Sindsdien heb ik altijd goed verpakte verzendingen binnengekregen. Complimenten! Voorlopig zijn jullie nog niet van me af.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!