Dankbaar aan de bijen en haar werkers!

Heerlijke honing en vlotte bezorging.

De eerste bestelling zal niet de laatste zijn. Mooie website, snelle levering en echt heerlijke echt natuurlijke Honing. Ook de hooikoorts is door de bloemenhoning een stuk minder geworden!

Heerlijk genoten

Het is zo lekker dat wij nog even blijven plakken De informatie is fantastisch en de honing is echt goed Voor iedereen is er wel een smaakje

Fantastische service

Royal Jelly capsules zijn geweldig!

Vriendelijk en behulpzaam

Hele snelle reactie, goed geholpen. Goede service

Vakman uitleg

Interesse en top uitleg

Fantastische honing.

Dit is een topproduct. Je proeft de natuur.

Voor het snel bestellen van streekhoning moet je hier zijn.

Mooie kwaliteit ECHTE nederlandse en europese honing. Zonder toevoegingen. Puur, koudgeslingerd in allerlei verschillende varianten. AANRADER bestel een probeer set om de diverse smaken te ervaren. Vanaf nu mijn aders voor honing.

Waardevol product

Fijn product betreft de zalf, crèmes, shampoo. Wmechtvzo zacht en je huid knapt er zo van op.

Toegankelijk website, snelle levering

Toegankelijk website, snelle levering

top winkel

snelle levering, prima service. altijd goede producten

Perfect!

Fijne heerlijke honing, goed verpakt. Aandacht voor de natuur door bloemzaadjes en info mee te sturen. Super leuk! Vooral erg blij met de heerlijke honing!

Oke

Goede ervaring

Supersnelle service na bestellen en een mooi goed product.

Heerlijke Honing!

De heidehoning is een aanrader!

Snel bezorgd en goed aangekomen

Prima service ; fijne Honing

De Honing die geleverd is komt uit Gelderland , maar ook Honing geleverd uit de USA in het verleden was van mooie kwaliteit . Bezorging is altijd snel en accuraat wat mij betreft een compliment aan deze imkers . Dank voor deze Service .

Mooi bedrijf met goede produckten

Propolis zalf gekocht, smeert zeer goed uit. Ruikt ook aangenaam.

Prima honing

Heel lekkere honingraat en snel verzonden.

Altijd keurig

Altijd op tijd en keurig verpakt

Gewoon geweldig!

Ik als honing lief hebster, Geweldige goed product wetende dat het echte honing is en dat proef je. Ben zeer tevreden zowel over de producten als de kwaliteit. Goede service snelle levering vaak leuke aanbiedingen. Ik ben fan en zal altijd bij jullie bestellen en zeker niet in de winkel! Ik dank jullie voor de heerlijke verse honing!!

Correct en vlug

Altijd stipt en op tijd Product vanhogeckwaliteit

lekker

lekker en je blijft ervan snoepen.

Professionele adviseert eerlijk

Geweldig...goed advies...eerlijk

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!