Geweldige produkten

Ik gebruik nu een aantal maanden de propolis en de royal jelly en ik voel mezelf echt stukken beter….. Ik ben er heel blij mee!!

Zo te zien goede kwaliteit!

Geweldige producten, snelle levering

Hun website is fantastisch, met keiveel uitleg over de producten en over zichzelf. Ik heb mijn vaste producten die ik met enige regelmaat bestel en af en toe probeer ik iets uit wat ik nog niet ken. Echter honing bestel ik wat minder omdat ik zelf imker ben. Wel soms een speciale honing omdat ik nieuwsgierig ben naar de smaak. En ook die hebben ze te kust en te keur. Kortom een prachtig bedrijf met fantastische producten.

Ze hebben super producten en de levering is super snel. Echt fantastisch!

Alles is heerlijk

Goed ingepakt, heerlijke honing en snoepjes. En de bloemen zaadjes direct uitgeplant. Heerlijk de verschillende smaken honing.

Heerlijk en gezond!

Heerlijke gezonde pure producten. Alles is lekker. Van de tandpasta tot de honingbonbons en de propolis lollies tot de gezichtcreme.

Prima honing veel keuze en fijn om echte honing te proeven

Super lekker

Ziet er goed uit smaak heerlijk niet te zoet en goed en netje ingepakt

Fijne producten en goede service

Echt heerlijke honing en snoepjes. Producten netjes verpakt en snel geleverd. Bedankt!

Beste imkerij die ik ken.

Altijd de bestelling zeer netjes in orde. Snelle levering en zeer goede kwaliteit spullen. Ik ben zeer dik tevreden.

Goed assortiment

De producten zijn erg lekker en bijzonder. Ook is de levering snel en goed verpakt. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Bij-zonder goed!

Veel keus, echte honing en schappelijke prijzen

Top kwaliteit

Heerlijke honing

Geweldig lekker!

kundig advies en snelle service

positieve werking.

In een woord TOP

Makkelijk besteld, Snel in huis, leuke weetjes over Honing en heerlijke smaken

Fijne producten

Fijne producten zeer tevreden Bestel nog wel vaker

Geweldig!!!

Heerlijke honing, honingsnoepjes en lolly’s! De verzenden is ook super snel, ik ga zeker vaker bij jullie dit kopen!

Superproduct en geweldige service!

Voor 1e x besteld, had de recensies gelezen en die waren erg positief waardoor mijn verwachtingen hoog waren en ik erg benieuwd was naar de producten. Groot en divers aanbod overigens met toegankelijke prijzen. Snelle levering en discreet verpakt en bovenal een top klantenservice! Ik ben zeer tevreden met de bestelling, de hakhoning is erg lekker om zo te eten en smelt goed in de thee. Je voelt bij ontvangst van het pakketje al dat deze producten met zorg zijn gemaakt, verpakt en verzonden. Voor herhaling vatbaar! Melissa

Uitstekende leverancier

Zoals altijd, producten van eerlijke en natuurlijke kwaliteit. Vlot en betrouwbaar afgeleverd aan huis.

Top producten

Echt zalige honing en heel belangrijk met respect naar bijen en natuur. Snelle nette levering en hele goede prijs kwaliteit verhouding

Geen minpunten

Alles OK

Lekker

Eerste keer besteld op HONINGonline. Mooie verpakking en de honing is zo lekker. Ik heb vaak last van hooikoorts en ik gebruik dagelijks honing in plaats van suiker. Ik zou het zeker aanraden en vaker op HONINGonline bestellen.

Goed❤️

heel erg bedankt voor de heerlijke honing, het was leuk om het bij jullie te bestellen, ik ga zeker de zaadjes zaaien

Goede service. Zeer snel geleverd. En een zeer duidelijke mooie webpagina.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!