Vlotte afwerking

Op beloofde tijd geleverd en prima kwaliteit.

Super service

Super service, mooie website en veel keuze. Na de eerste bestelling meteen fan :-)

Prima honing en snel geleverd

Goed verpakt, nette bezorging.

En uitstekende hining.

Kwaliteit

Producten zijn zeer goed van kwaliteit en worden snel geleverd. Vriendelijke mensen, service en kennis.

Prima producten

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Leuk om zaken met jullie te doen . Super .gr

Snelle levering.

Lekker en gezond!

Snel geleverd.

Ik ben blij

Veel soorten honing, voor ieder wat wils. Ik vind vooral de Esdoorn-honing en Frambozen-honing er lekker.

Superrrrr service, kom graag aanstaande zomer jullie locatie bezoeken op de veluwe

Kom graag een keer jullie locatie bezoeken op de Veluwe

Voortreffelijk

Mijn ervaring: - duidelijke weergave van de webwinkel en snelle levering, - honing is heerlijk, smaakt naar meer, - deze keer extra besteld om aan mijn kinderen uit te delen (in Friesland en Engeland).

Inmiddels alweer de derde bestelling. Citroen honing en dennen honing zijn favoriet tot nu toe. Fijn dat er ook kleine potjes zijn zodat je kunt proeven. Absolute aanrader om hier honing te kopen.

Klantvriendelijk

Wordt vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Simpel te bestellen en vlotte levering. Heerlijke wijn! ;-)

Duidelijke website, snel bezorgd. Ben goed op de hoogte gehouden.

Snel en duidelijk

Zeker aan te bevelen voor andere

Zeer snelle levering en heerlijke honing!

De heerlijke honing had ik snel in huis! Heel leuk en goed verpakt met een info boekje,kaart en pen. Het is mijn 2e bestelling en niet de kaatste. De honing en kaneel is heerlijk en ben erg tevreden en blij met de spaanse amandel honing.

uitstekend!

Goede service, zorgvuldig verpakt en zeer goede producten! Kortom heel tevreden!

Alles goed geregeld

Keuze maken voor de juiste honing ging erg makkelijk. Ik heb nu 2 heerlijke potten honing die netjes verpakt zijn afgeleverd. Als ik weer honing nodig heb, dan zal ik weer hier bestellen.

Heerlijke en eerlijke produkten

Wat een overheerlijk smakende keelhoning.

Lekker gezond en goed geprijsd

Krachtige honing uit Balkan zowel in emmer 5L als gewoon in een potje van half kg gekocht, allebei van top kwaliteit.

Heel tevreden

Ik heb vaker honing besteld, maar mijn laatste bestelling was voor mijn zoon en hij vindt Jullie honing de beste honing. Het proef gewoon naar echte honing, dus hij is ook tevreden.

Mooie informatieve site, maar jammer dat er geen app van is

Zie bovenstaande zin

Zeer goede en lekkere honing,netjes verpakt,snelle levering,kortom deze schop heeft alles wat men kan wensen,(men zegge het voort),bedankt

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!