Gewoon een goede website

Eenvoudig te bestellen. Goed overzichtelijk.

Goed en snel geleverd

Douche strips besteld. Goed verpakt en snel geleverd!!

Veel keuze in doucheprofielen en snelle levering

Veel keuze in doucheprofielen en snelle levering

Prima geleverd

Goed gemaakt en bezorgd

Goed gemaakt en bezorgd

Goed bedrijf snelle levering

Zeer snelle levering en prima product geleverd

Goede ervaring

Het bestellen en leveren van de producten werden gedaan volgens afspraak en de producten waren zoals werd beschreven op internet.

snelle levering goed produkt

bestelde item snel geleverd

Snelle levering en bezorging

Ik heb kunststof profielen besteld voor een glazen douchedeur. Heb verder geen contact gehad dus daar kan ik niets over zeggen. Site was duidelijk en de profielen zijn goed, snelle levering en goed verpakt.

Perfect afgeleverd

Paket werd zeer goed ingepakt afgeleverd De afwerking van de randen was ook zeer goed gedaan

Uitstekend product en snelle levering

Strips voor douchedeuren besteld. Was snel in huis. Reageren ook supersnel op de mail, want de bestelling was bij de buren geleverd en dat had de postbode niet gemeld. Zeker hier bestellen!

Goed en snel geleverd

Heel fijn en secuur geleverd

Alles zoals het hoort

Glas , roosters en alle toebehoren besteld, de webshop geeft duidelijk aan hoe je alles moeten meten. Alles geleverd zonder problemen en beschadigingen.

Neuslatten

Mooie hardhouten neuslatten, deze zijn recht en goed in de grondverf gezet

waardering een 9

fijne website, en prima levering.

Mooie kwaliteit en goed advies

Nadat ik besteld had, werd er niet klakkeloos geleverd maar nam men contact op met advies een paar zaken aan te passen om fouten te voorkomen. Aangepast, en prima voor elkaar!

Prima levering!

Zeer goed!

Goede website, goede uitleg en betrouwbaar

Prima ervaring en blij met keuzemogelijkheden, alle details die je kan bekijken en de betrouwbare levering.

Gekregen wat ik besteld heb.

Tafelblad goed op maat geleverd.

Behulpzaam, bereikbaar en slagvaardig

Verkeerd product besteld, helaas. Vraag gesteld, graag advies welk product dan wel. Snel antwoord en afhandeling

Bestelling is heel doorzichtig

Een duidelijke site waarop je aangeeft wat je wil hebben. En ze kijken het ook na of het logisch is voor ze het in productie nemen. Dat voorkwam bij mij een foute levering.

Glas verder prima , bezorgen erg vervelend

Heb een nabestelling gedaan waarin in de hoeken een keurmerkje of zoiets staat maar die zijn groter dan de eerste bestelling. Verder vind ik de manier van bezorgen erg vervelend je kunt tegenwoordig niet meer automatisch verwachten dat mensen een halve dag thuis gaan zitten wachten werk dan met tijdsblokken de laatste keer zouden ze in de ochtend komen kwamen ook pas begin van de middag

Top zoals het moet zijn

Helemaal Top

Het glas is precies gesneden als gevraagd Goede service

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]