Heb twee glastafelbladen besteld in de kleur groen. Eerst weken moeten wachten totdat het geleverd werd. Daarna erachter gekomen dat de kleur die geleverd is erg verschilt van de kleur ze op de site hebben geplaatst. Meteen hierover gebeld. Maar mrn betwijfelt mijn perceptie, gooit het op optische kleur die kan verschillen. Met andere woorden wat je ziet is niet waar?! Ik zie het toch echt wel goed! Echt heel jammer want een eerdere bestelling met een tafelblad in het brons ging prima en de kleur kwam wel overeen. Voelde me eerst niet serieus genomen en afgewimpeld. Na wat mailtjes heen en weer is glashandelonline navraag gaan doen bij de leverancier en heb ik me wel gehoord gevoeld. De tafelbladen mochten retour en ik kreeg andere doorvoor in de plaats.
Hallo Maya, Zoals uitvoerig per mail en telefoon besproken kunnen kleuren op foto's afwijken van de realiteit. Dat heeft alles te maken met o.a. de lichtinval en kleurinstellingen. Daarnaast hebben we ook de foto's zoals wij die zien op onze beeldschermen en telefoons vergeleken met hoe ze op uw telefoon worden getoond en zelfs dat week af. We zijn blij dat we het uiteindelijk toch naar tevredenheid hebben kunnen oplossen door het glas in een andere kleur te leveren en hopen dat je de review wilt herzien. Met vriendelijke groet, Glashandelonline.com
Original review
Heb twee glastafelbladen besteld in de kleur groen. Eerst weken moeten wachten totdat het geleverd werd. Daarna erachter gekomen dat de kleur die geleverd is erg verschilt van de kleur ze op de site hebben geplaatst. Meteen hierover gebeld. Maar mrn betwijfelt mijn perceptie, gooit het op optische kleur die kan verschillen. Met andere woorden wat je ziet is niet waar?! Ik zie het toch echt wel goed! Echt heel jammer want een eerdere bestelling met een tafelblad in het brons ging prima en de kleur kwam wel overeen. Voel me niet serieus genomen en afgewimpeld!
Via internet gezocht,besteld ,en netjes geleverd op tijd.. Zeker voor herhaling vatbaar. Fam Berns
Goed gedaan
ik heb gebruik gemaakt van de actie om al bij 60 % te mogen bestellen. Dat duurde vrij lang voordat de levering er ook daadwerkelijk was. Ook deze mail.......u heeft kort geleden een bestelling ontvangen klopt dus niet.
Prima bedrijf
Precies op maat geleverd tbv verdiepte salontafel
Een fraaie spiegel, precies zoals ik gehoopt had. Bezorging wasook top, netjes ingepakt en volgens afspraak.
Bezorger heeft de spiegel voor de deur gezet en is vertrokken Wij waren gewoon thuis Spiegel was licht beschadigd
Beste Marco, Het kan helaas altijd gebeuren dat de bel het niet goed doet of dat deze niet wordt gehoord. In dit geval is de spiegel niet heel groot, dus dan kijkt de bezorger of hij de spiegel netjes bij de locatie weg kan zetten. Op die manier wordt voorkomen dat er opnieuw een rit ingepland dient te worden. Dat de spiegel licht beschadigd is, is zeer vervelend. Echter vragen wij ons af waarom u dat dan niet meteen meldt, maar pas een week na levering via deze review? Als u meteen melding maakt kunnen we dit nog reclameren op productie- of transportschade. Een week na levering wordt dat een lastig verhaal, vooral als deze al gemonteerd zit. Als u ons wat foto's van de spiegel stuurt, kunnen we kijken wat we nog voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Glashandelonline.com
Makkelijk bestellen, datum van levering klopt precies. Aflevering aan de deur, prima geregeld alles.
Strip voor de afsluiting onderkant douchedeur
en gekocht profiel heel goed beschermd verpakt geleverd!
Na het plaatsen van onze bestelling werden we zeer goed op de hoogte gehouden van leverdatum en -uur. De levering gebeurde door een vriendelijke en heel behulpzame man. Prijs-kwaliteit is onze spiegel ook helemaal in balans! Heel tevreden over de hele lijn.
Goed geholpen alleen afleveren door vervoerder slechts met 1 persoon. Dus moet je wel thuis zijn anders kan vervoerder alleen niet het bestelde glas ergens wegzetten
Alles goed verlopen
Ik heb de badkamer onder strip voor een glazen douche deur in goede orde ontvangen. Ben er nog niet toe gekomen deze te monteren dus ik heb nog geen ervaring met de kwaliteit. Maar op het eerste gezicht voldoet de strip prima. Laat ik het zo zeggen: als ik niet verder reageer dan kunt u er van uitgaan dat de bestelling voldoet aan de verwachtingen.
Alles was gewoon goed
Duidelijke website, levering als afgesproken. Aan te bevelen.
Niks op aan te merken
Prijsgunstig en uitstekende kwaliteitsproducten. Correcte levering volgens afspraak.
Heldere website, makkelijk bestelproces. Correcte communicatie en levering
De spullen waren snel en onbeschadigd binnen.
Beste Yordi, Fijn om te horen dat de review niet voor ons bedoeld was! Dankjewel voor het aanpassen van de beoordeling! Dit zien we veel liever uiteraard ;) Wij zijn u graag weer van dienst! Met vriendelijke groet, Het glashandelonline team
Original review
Een product gekocht via de website, betaald en een bevestiging gekregen. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat het product niet meer voorradig was, kan gebeuren. Nadat ik verder ben gaan kijken kwam ik op dezelfde site van Glashandelonline.com terecht, tot mijn verbazing stond het product nu nog steeds online alleen met een veel hogere prijs. Na een aantal keer bellen en mailen nog geen gehoor voor een passende oplossing.
Het bestellen ging makkelijk. De meetinstucties waren duidelijk wat handig is want dit was voor mij de eerste keer dat ik glas bestelde en plaatste. Ik had bijzondere bezorg wensen omdat ik op het laatste moment niet thuis kon zijn en dit hebben ze super netjes afgehandeld.
Mijn bestelling werd snel geleverd. Bij de levering zat een verkeerd item. Na contact name en het opsturen van enkele foto's werd onmiddellijk actie genomen om het correcte stuk te laten naleveren. Alles bijgevolg zeer snel en correct verlopen. Ik ben alvast een tevreden klant.
snelle levering en goed en mooi tafelblad
Vlotte levering. Overzichtelijke website.
23 Fazantstraat
Oosterhout 4901 AZ