Prima levering!

Zeer goed!

Goede website, goede uitleg en betrouwbaar

Prima ervaring en blij met keuzemogelijkheden, alle details die je kan bekijken en de betrouwbare levering.

Gekregen wat ik besteld heb.

Tafelblad goed op maat geleverd.

Behulpzaam, bereikbaar en slagvaardig

Verkeerd product besteld, helaas. Vraag gesteld, graag advies welk product dan wel. Snel antwoord en afhandeling

Bestelling is heel doorzichtig

Een duidelijke site waarop je aangeeft wat je wil hebben. En ze kijken het ook na of het logisch is voor ze het in productie nemen. Dat voorkwam bij mij een foute levering.

Glas verder prima , bezorgen erg vervelend

Heb een nabestelling gedaan waarin in de hoeken een keurmerkje of zoiets staat maar die zijn groter dan de eerste bestelling. Verder vind ik de manier van bezorgen erg vervelend je kunt tegenwoordig niet meer automatisch verwachten dat mensen een halve dag thuis gaan zitten wachten werk dan met tijdsblokken de laatste keer zouden ze in de ochtend komen kwamen ook pas begin van de middag

Top zoals het moet zijn

Helemaal Top

Het glas is precies gesneden als gevraagd Goede service

Thank you

Delivery time, product packaging and product are very successful. Thank you for your interest. Good Work

Goede kwaliteit

Ben tevreden over mijn bestelling,goed verpakt , product zoals omgeschreven , snelle bezorging ,

Goede website, snelle levering

Vlot en goed ,goede follow up info. Helaas ontbrak track &trace info voor wat betreft moment levering, maar evengoed snelle bezorging.

TOPKWALITEIT!

Alles haarfijn op maat en de facetgeslepen rand geeft net dit ietsje meer klasse.

Snelle correcte levering

Duidelijke site Snelle levering

Netjes geleverd en goed geholpen bij vragen

goede levering

Besteld en snel geleverd.

Snelle services, goed verpakt. Een aanrader om hier te bestellen.

Snelle adequate service

Snelle adequate service

Goed verpakt en goed product

Onverwachte aanpassing van de bestelling was geen probleem, top ervaring

SSnelle levering, product van goede kwaliteit

Knoppen voor de douchedeuren besteld, bleken ook online nauwelijks te vinden. Bij glashandelonline de juiste knoppen gevonden. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Uitstekende service

Na bestelling artikell volgende dag afgeleverd.

Prima service.

Volgens afspraak geleverd. Echter geen adequate gebruiksaanwijzing!

Snel en goed geleverd

Levering op tijd, conform de bestelling. Helemaal goed dus.

Levering op tijd, conform de bestelling. Helemaal goed dus.

Snel geleverd goede kwaliteit

Snelle levering, ook was de verpakking handig voor verplaatsen

Zeer snelle service

Duidelijke website waar je snel de weg naar je beoogde produkt kan vinden. Afrekenen gaat simpel en vervolgens heb je het bestelde snel in huis met de eigen bezorgservice

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]