Prima producten en snel geleverd

Ruim assortiment en snel geleverd. Producten zijn ook duidelijk beschreven. Eenvoudig te installeren, alleen het netjes op maat maken viel mij niet mee. Misschien is het wel handig om een instructie mee te sturen waar wordt beschreven hoe je de rubbers voor het mooiste resultaat kan inkorten (bij de rubbers met magneetstrips is het mij niet echt gelukt),

Goed geregeld

Glas is netjes gesneden Voor mijn zou de levertijd wat sneller kunnen zijn

Website is duidelijk en makkelijk

Ik heb via internet een glasplaat voor mijn tafel besteld. De website is hier duidelijk over. Ik had besteld met verpakking. Maar de glasplaat was zo groot dat deze niet verpakt kon worden. Ik heb de kosten van verpakking terug gestort gekregen.

eenvoudig te bestellen en duidelijke levering

Eenvoudig te bestellen en duidelijke informatie over levering. Glas geleverd tot in de woonkamer

Prima glas

Op tijd geleverd alles prima in orde Ook de prijs.

Prima geregeld

Makkelijk te bestellen. Goede communicatie/ informatie over levering.

Netjes geleverd

Overzichtelijk op de website en redelijk snel geleverd.

Good experience

Smooth ordering process, on-time delivery, professional customer services

De bestelling en levering liepen soepel en vlot.

Ik heb hierdoor een goede ervaring.

Het juiste product, goed verpakt, en uitermate snel geleverd. Beter kan niet. Bedankt.

Zie hierboven.

Helemaal goed

Gehard glas, keurig afgewerkt.

Vlot geleverd, goed afgewerkt.

snel

snel en goed

ik ken het bedrijf niet.

maar het is heel netjes geleverd. daar hebben wij heel veel plezier van. een aan rade ik veel vertrouwen in in dit bedrijf top .

Goed maatproduct

Netjes op maat gemmakt en spoedig geleverd. Precies wat ik nodig had.

snelle en goede levering

keurig en op tijd verzorgd en afgeleverd. Top.

Makkelijk te bestellen, super netjes geleverd en perfect glas op maat

Makkelijk te bestellen, super netjes geleverd en perfect glas op maat

Alles naar wens!

Betrouwbaar snel en goed product

Douche deuren besteld en snel geleverd. Goed afgewerkt en tegen concurrente prijzen

Alles volgens plan

helemaal voldaan aan de verwacht, uitstekende service.

Ik heb een gelaagde ruit van 3x3m besteld. Het vergde wat afstemming over en weer over de leveren, maar ben ik prima bij geholpen. Snelle levertijd van 2 weken voor zo'n grote ruit. Telefonisch zijn ze heel goed bereikbaar. Ik werd zelf nog door hen gebeld om te checken of alles goed ging met de planning. TOP!! Oja.. en een hele nette prijs

Gewoon goed

Duidelijke webside

heel positieve ervaring

Duidelijke site, snelle en vlotte levering en goed product.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]