Geen problemen met glas leverancie

Geen problemen met glas leverancie

Snelle en perfecte levering

Goede prijs en kwaliteit.

Mooie kwaliteit en goede bezorging.

Mooie kwaliteit en goede bezorging.

Aanbevolen

Snelle en in keurige verpakking geleverd.

Netjes afgeleverd

Zou zeker weer bestellen

Top service altijd.

Altijd top service

Snelle levering en goed produkt

Snelle levering en goed produkt

Levering een week te laat

Helaas was de levering een week te laat en dat konden ze me een dag voor de ver vooruit geplande leverdatum laten weten. Nu krijg ik mail na mail de vraag of ik ze wil beoordelen, bij deze..

Had een verkeerde bestelling geplaatst en werd persoonlijk benaderd te checken of mijn bestelling wel klopte ipv het gewoonweg opsturen. Dankjewel

Gewoon goed

Alles is netjes en op tijd verlopen. Vriendelijke chauffeur, een goede website en vriendelijke mensen aan de telefoon met kennis.

Duidelijke website, goede kwaliteit, snelle levering

Op de website zijn de vorm van de profielen en de maatvoering duidelijk aangegeven. Daardoor is het gemakkelijk bestellen. De informatie over het proces van bestellen en leveren is kort maar krachtig en de levering is snel in deugdelijke verpakking.

Snel en correct geleverd

Normaal wacht je een eeuwigheid op je bestelde ruit, deze was zo gemaakt en geleverd. Ruit nog niet heel goed kunnen bekijken dus over de kwaliteit kan ik nog geen uiting doen.

mooi product

Geleverd op de afgesproken tijd en de goede maat

Geleverde glasplaat heeft afwijkende maat

Mooie glasplaat alleen jammer dat de geleverde plaat 2cm groter is dan besteld. Hierdoor steekt de glasplaat rondom de tafel 1cm uit.

Goede snelle service

Snel en correct geleverd tegen juiste prijs

Product van kwaliteit!

Website gebruiksvriendelijk.

Heel erg goed.

Snelle levering en precies op maat zoals besteld. Kwaliteit nog beter dan verwacht.

Mijn ervaring was goed

Gemakkelijk om te bestellen en een Lotte levering zonder poespas.

Mooi stukje glaswerk

Mooi facet geslepen glasplaat besteld en gekregen. Bovendien op een perfecte en conforme wijze afgeleverd door een gespecialiseerd bedrijf. Ook de telefoniste met wie ik contact had heeft mij op een vriendelijke en concrete wijze te woord gestaan m.b.t. mijn vraag. Voor een mooi stukje glaswerk zeker mijn aanbeveling.

Super service

Goede service prima glas wat we besteld hebben. Keurig op maat snelle levering

Super snelle levering

Snel geleverd en makkelijk te plaatsen

Prima, aankoop snel en duidelijk verlopen

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Alles prima verlopen

Zie boven.

prima keuze en service

prima bedrijf om glas te bestellen.

de strip heeft een grotere lip aan de onderkant, waardoor op maat te snijden

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]