Geachte Sorry voor de late beoordeling, maar wij zijn eindelijk aan het werk gegaan. Levering was perfect de verpakking ook. We hebben met veel nauwkeurigheid gewerkt en het resultaat mag gezien worden. De verwerking verliep feilloos en gemakkelijk, de gezaagde kantjes hebben we met een permanete stif afgewerkt Een aanrader voor wie een nieuwe Look wil geven. Fijne ervaring Claude

Snelle levering, flexibel bij bezorgen

Snelle levering, flexibel bij bezorgen

Prima geregeld.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Super nette en snelle service

Prima kwaliteit en heel netjes bezorgd. Kan niet anders zeggen dan dat dit een goed en net bedrijf is.

Super goed!

superblij!

Snelle levering en goed product

Duidelijke website. Goede foto’s en bestelproces is helder.

Nette, snelle levering

Mijn bestelling werd snel en vlot geleverd.

correcte afhandeling

De bezorger had meer moeite!De toevoeging 3 D ontbrak bij het huisadres.Jammer.

Altijd goed!

Zeer makkelijk en goede kwaliteit

Zorgvuldig verpakt en snel geleverd.

Mooie glasdeur, scherpe prijs

Prima product, snel geleverd. Alleen een handleiding wordt gemist. Op verzoek ontving ik een link naar een YouTube filmpje, wat onvoldoende informatie bevatte. Uiteindelijk wel gelukt.

Duidelijke en overzichtelijk site om te bestellen

Zeer goed. Ook de mail die ik kreeg met de opmerking over de hoogte die eventueel aangepast zou kunnen worden. Er is goed meegedacht. Ook de levering aan huis is zeer netjes gegaan

Snelle en correctie afhandeling van de bestelling.

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Makkelijke en duidelijke webwinkel.

Snelle en persoonlijke service, zeer tevreden

Makkelijke website dus goed te vinden en snelle levering.

nvt

Vlotte en correcte levering

Correcte levering

eenvoudig, goed, snel en prijs verhouding

Heel erg tevreden over hoe mijn bestelling gegaan is. Duidelijke webshop, snelle levering, duidelijk communicatie, prijs.

....

Snel besteld op een overzichtelijke site.

Het is even wegwijs worden op de website, en zoeken wat er precies nodig is voor de toepassing. Bijvoorbeeld welke randafwerking voor een glazen plaat t.b.v. een tafel.

Prima wij zijn zeer te vreden .

Onze zwager had jullie aanbevolen als zeer goed , en ik moet zeggen perfect geleverd zoals afgesproken. ik kan het iedereen aanbevelen . Gr J M van Kooten.

Glasdeur komt onverpakt aan, onvoorstelbaar

Niet goed, zou er niet meer kopen

Uitstekend geholpen

Fijn geholpen en goed advies gekregen voor de juiste glasplaat

Glas was perfect!

De glazen platen die we hadden besteld kwamen op tijd aan, goed verpakt en zonder een kras erop. Prima service voor een redelijke prijs!

Onbuigzaam hard plastic

Het is ondoenlijk om als leek te kunnen beoordelen of een douchestrip de juiste curve heeft. Zacht plastic lost alles op. Nu moest ik de strip ergens in het midden breken. Het gevolg was dat de strip handelbaar werd maar tevens gevoelig voor schimmel omdat het water nu naar binnen kon en uiteindelijk schimmel zal veroorzaken. Voor mij is het niet logisch dat zij die er verstand van hebben niet op het idee van zacht plastic zijn gekomen

prima spiegel op maat

Wij hadden een bijzonder formaat spiegel nodig. Al snel kwam ik bij Glashandelonline terecht.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]