Snelle en juiste levering

Duidelijke website om verschillende soorten glas te bestellen. Levering was keurig op tijd volgens afspraak en de maten glas waren correct.

Materiaal en levering oke

Telefonisch contact was goed vriendelijk en correct. Een heel verschil met de manier waarop ik werd behandeld toen ik de glasplaten ging ophalen onvriendelijk zeker niet klantvriendelijk.

Goed op maat en volgens afspraak geleverd

Zie boven.

Uitstekend, glasplaat is mooi afgewerkt en netjes geleverd

Goede prijs en kwaliteit

Makkelijk te bestellen en goede klantenservice.

Artikel in goede orde ontvangen en netjes afgeleverd

Snelle en prima levering

Ik ben tevreden

Goede afsluiting voor douchedeur. Snelle levering.

Strips voor de douchedeuren. Snel geleverd. Paste prima

top kwaliteit en snelle verzending

Overzichtelijke website, snelle verzending en goed verpakt

Dikke prima!

Goed en vlot overleg via mail over te leveren product, maatvoering etc. Goede duidelijke offerte en prijstechnisch ook zeer goed. Duidelijke en correcte info over levering.

Goed geleverd

Een spiegel besteld. Werd in de afgesproken termijn geleverd. Een goede prijs.

Goede service en vrij snelle levering

Prima product, snel en op tijd geleverd

Kon goed vinden wat ik moest hebben. Werd daarna snellen op tijd, goed verpakt geleverd.

De glaskwaliteit is zeer goed, zeer tevreden

De glaskwaliteit is zeer goed, zeer tevreden

snel , correct en concurrerend Top ervaring

Mooie en nette afwerking van het glasplaat

Levering verliep soepel en werd netjes op de hoogte gehouden.

Top service! Hoge kwaliteit.

Mooie product, netjes bezorgd.. Nette prijs. Mijn kinderen gaan ook hier bestellen. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen. Bedankt mensen.

Heel tevreden

Netjes geleverd.

Keurig afgehandeld

De juiste bestelde materialen geleverd

Prima product

Prima product. Snel geleverd

Maatwerk binnen 1,5 week!

Zeer goede site maakte het eenvoudig onze douchedeur te bestellen. Mooi beslag erbij uitgezocht en toen zeer snel geleverd.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en met een glimlach geleverd

uitstekend

Goede webshop en levering volgens afspraak

Niks negatiefs te melden. Bestellen via webshop gaat eenvoudig en levering volgens afspraak.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]