Goede ervaring

Het bedrijf heeft een overzichtelijke en goed uitziende website. De bestelling die ik bij u gedaan heb is in goede orde ontvangen, het werd tijdig geleverd en ik ontving bijna dagelijks een email over de verzendstatus en ordebevestiging. Dit is goed bevallen, u heeft een goede indruk achter gelaten.

Positieve ervaring

Goede prijs, heldere communicatie, vlot antwoord op vragen. Een spiegel met afwijkende maat (eigen ontwerp) werd exact volgens tekening geleverd. Vragen werden snel en goed beantwoord.

Duidelijke website en producten zijn precies als de omschrijving.

Zeer nette levering, producten zaten goed verpakt!

Ontzettend goede bezorging, behulpzaam en alle contact (zowel telefonisch als aan huis) is perfect gegaan.

Goed maar duur

Jullie begrepen als enige de bedoeling. Het is precies volgens de opgegeven maat. Prima. Ik ben dus tevreden over de glazen schapjes. Kost wat maar dan heb je ook wat

Netjes geholpen en tijdig geleverd

Levering conform opgave op de website. De leverancier ook een keurig en behulpzaam persoon, met z’n tweeën de ruiten achter in de tuin gezet, heb ik ook wel anders meegemaakt bij andere bedrijven. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Een zeer handige website om te vinden wat je zoekt!

Ik was al een tijdje op zoek naar douchedeurstrips maar vond nooit de goede maat met dus een aantal miskopen als resultaat. Op de site van Glashandelonline is het evenwel zeer handig om de juiste maat in te geven en de mogelijke opties worden je getoond. Eindelijk dus de juiste strips kunnen bestellen, netjes verpakt en snel geleverd gekregen en ... alles past perfect! Mooi en dank jullie wel.

Prima verpakt en op tijd geleverd

Strips voor douchedeuren; resp links en rrchts

Fijn bedrijf

Duidelijk om te bestellen, keurig gebeld bij levering

Prachtige eindresultaat, goed advies en professionele afhandeling

Ik ben erg tevreden met het resultaat: een mooie glasplaat om mijn houten tafel te beschermen. Vriendelijke bezorging, goed advies en prachtig eindresultaat.

Professioneel en klantvriendelijk

Hele klantvriendelijke website met supersnelle reactie terug. Ook telefonisch makkelijk bereikbaar met accurate medewerkers die van de hoed en de rand weten. Levertijd is iets uitgelopen en dat werd keurig gecommuniceerd en klantvriendelijk opgelost. Aflevering vond plaats in tuinhuisje zonder dat ik ervoor thuis hoefde te blijven. Gewoonweg top!

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Alles goed geleverd en netjes binnen gebracht.

Duidelijke site, snelle levering en leverdatum is ook de leverdatum!!

De website is duidelijk en overzichtelijk. De leverdatum wordt optijd vastgezet en ze houden zich er ook aan. Ook de aflever kosten zijn acceptabel. Kwaliteit is ook goed. Ben zeer tevreden rn bestel mijn glas hier de volgende keer ook!!!!

Goed om ook persoonlijk contact te hebben.

Helaas de eerste keer de verkeerde Glasplaat gestuurd. Vierkant ipv rond. De 2e aflevering was helemaal goed.

alles ging prima

Na meer dan 20 jaar, hadden we alle doucheglas profielen vernieuwd. Alles past perfect.

Juiste artikel geleverd met een uitgestelde levertijd!

De magneetstrip voor de douchecabine zou op vrijdag 22 september worden geleverd. Uiteindelijk zijn deze geleverd op maandag 25 september, nadat ik hierover had gebeld. Ergens misgegaan bij de transporteur!? Het geleverd was keurig verpakt en de magneetstrip was juist.

Perfecte levering.

Zelfs een twee mtr lang afdichtprofiel is goed aangekomen. En met 2 linkerhanden en enige moeite zelf kunnen bevestigen.

Exact wat ik zocht

Had een glazen plaat voor onze lounge buitenset nodig. Nergens te krijgen dus dan maar op maar laten maken. Prima service. Heldere en snelle communicatie dus een aanrader. Glas op maat nodig? Glashandelonline.com nemen

Product komt netjes binnen en is correct verpakt. Kwaliteit van het product is zoals het moet zijn, netjes afgewerkt en "ready to use" Grt Paul helder

Eenvoudig bestellen en een top service

Recent een aantal ramen besteld op maat, snelle en keurige levering. Daarnaast wordt er ook een uitstekende service verleend bij vragen.

Gaat prima

Gaat prima

Prima en snel geleverd

Glas besteld en ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en wanneer het geleverd zou worden

goede levering

wat ik zocht bij jullie gevonden , was lastig want meeste 10 mm strips zijn korter, ik had hem nodig voor een glazen schuifdeur. dank voor jullie snelle en zeer nette en verpakte levering.

Perfect geleverde product.

De glasplaten zijn erg mooi, helder en goed afgewerkt. Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn en voor mij de afhaal locaties te ver van mij vandaan liggen

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]