Ruime keuze, goed product

Druppelstrip voor de douche deur, beter dan die ik tot nu toe bij de Gamma haalde, en nog goedkoper ook.

zeer goed

Was goed op tijd nette afhandeling.

Goede kwaliteit

Super service

Deze mensen houden zich aan hun woord, levering is uitmuntend en producten van mooie kwaliteit

Professionele afhandeling van bestelling!

Goede service. Afspraken nakomen. Redelijk vlotte en correcte levering. Goed bereikbaar voor vragen.

Geweldig!

Glasplaat ter bescherming voor op een tafel besteld. Precies op maat en mooi afgewerkt glas. Vriendelijke bezorger. Goed afgeleverd. Top !!

Behulpzaam en Vriendelijk

Medewerker kwam vriendelijk over en gaf ons ook tips.

Alles naar wens.

Snelle service, nette bezorging

Gewoon goed en snel hoort

Goede en snelle levering

Eenvoudig te bestellen. Goede en snelle levering. Iets korting voor zakelijke klanten zoals wij zou wel wenselijk zijn.

bestelling werd snel geleverd.

Precies gekregen wat ik heb besteld en dat in een serieus goede verpakking.

Duidelijk en netjes op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd en paste goed

Alles klopt

Goede uitleg, duidelijke offerte, niet duur. Ik heb de bestelde ruiten opgehaald en werd netjes te woord gestaan, zelfs de ruiten werden ingeladen.

Goede service en op tijd levering

Na de bestelling na een paar dagen nog vragen . Dus gebeld duidelijke en vriendelijke antwoorden. Voor de levering bericht gekregen wat de datum en tijd was , duidelijk wat er moest en kon als je niet thuis was. In een word super geholpen

mooi produkt

Mijn opstelling was niet standaard en daarom koste het best veel inspanning om het goed te krijgen. Tip: vraag direct de constructie tekening aan, dat zegt meer dan de geschreven afmetingen.

uitstekend!

!

Alles netjes afgeleverd

Mocht het veer zo zijn bestel ik zo weer

Hoogwaardig product voor een geweldige prijs en efficiënte klantenservice.

Webshop duidelijk

Telefonisch vriendelijk geholpen en artikel werkt perfect en op tijd bezorgd

Op de website stond dat artikel verkrijgbaar was, maar achteraf bleek het niet in het magazijn te liggen. Duurde ongeveer 2 weken voor dat het binnen was.

Ok

Alles gekregen zoals het hoort

Volgens afspraak geleverd

Voor de tweede keer een bestelling gedaan, alles klopte weer. Levering was ook weer keurig op tijd.

Levering volgens afspraak

Makkelijk bestellen en zelf ophalen verliep vlekkeloos

Zie titel

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]