Top product

Product op tijd en keurig verpakt ontvangen.

De bestelde douche strips zijn geplaatst en zijn sluiten goed af.

De beide vouwdeurdelen van 6 mm dik verspringen ongeveer 1 mm in elkaars verlengde in gesloten stand. Door dat deze strip ook geschikt is voor 8 mm is er meer ruimte waardoor deze strip hopelijk langer meegaat.

Makkelijk te bestellen online, snelle levering en perfecte kwaliteit.

Snel en netjes afgehandeld/verstuurd

De bestelling voldeed aan de verwachting en was precies wat er ook besteld was

Alles conform afspraak

Bedtelling is correct en vlot afgehandeld

Alles volgens afspraak geleverd. Zou voor mij iets kortere levertijd mogen maar dat is helaas nu eenmaal zo.

Goede service, goede bezorging, goed materiaal

Alles is volgens wens verlopen goede sevice, ziel bezorging, materiaal en bestellen.

Snelle levering en alle strips sloten goed aan!

Duidelijke uitleg bij product, goede verpakking en redelijke prijs.

precies

volgens afspraak

Goede en duidelijke informatie

Had een probleem met een sierhuls van een scharnIer. Had uiteindelijk een mogelijke vervanging gevonden en informeerde hiernaar. Ik werd goed en correct geïnformeerd. Het was geen scharnier van hun en garantie dat het goed zou zijn was er niet. Wel kon deze als een mogelijke vervanging worden gebruikt. Deze dus toch besteld en ook dat verliep netjes met duidelijke informatie. Ben dus erg tevreden en mocht ik weer een probleem hebben met scharnieren, dan ga ik zeker als eerste op hun site zoeken of telefonisch contact opnemen.

Nette levering, geen breuk ruiten

Hard glazen ruiten netjes door de bezorger in onze garage gezet, zorgvuldig met beschermende middelen eronder en tegen de wand.

Prima geleverd

De leveringen is zeer vlot gegaan maar ik kan helaas geen beoordeling geven over de functie van het glas omdat door mijn fout de verkeerde maten zijn doorgegeven. Grtjs Albert Nijs

Snel netjes gewoon goed

Komen afspraak goed na

Duidelijke site en snelle levering.

Het zoeken op de site was gemakkelijk en ik had het pakketje binnen een paar dagen binnen.

Prima snelle levering

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Volgens afspraak goed verpakt geleverd

Was een beetje bang om breekbaar glas op te laten sturen maar alles is breukvrij en goed op maat binnengekomen

Gewoon zoals het hoort

Gewoon zoals het hoort

Perfecte service

Heel tevreden met de bestelling en levering

Top kwaliteit en snelle levering

Top kwaliteit en snelle levering

Mooie spiegels. Goede service.

Ik heb een spiegel van 220 x 74 besteld. Deze was er een paar dagen later en zag er fantastisch uit.

Goede prijzen en keurig afgeleverd

Value for money

Alles TOP

De site is duidelijk. De verzending was snel. Het product was goed verpakt. Het product was goed zoals verwacht.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]