Helemaal prima

Alles is soepel verlopen en prima gegaan. Als ik dan iets moet noemen, dan is het de levertijd, die heb ik natuurlijk liever in 24uur dan in een aantal dagen, maar ik begrijp dat 43 ramen op maat zagen wel even tijd kost.

Levering en kwaliteit glas uitstekend

Tafelglas, kwaliteit en levering uitstekend. Helaas zijn ze geleverde rubbertjes van zeer slechte kwaliteit. Deze worden platgedrukt door het gewicht van het tafelglas

Snel geleverd.Artikel perfect zoals omschreven.

Goed produkt op tijd geleverd.

Alles volgens afspraak gegaan. Ook prijstechnisch prima.

Volledige duidelijke web-site en snelle service

Top levering

Na wat speurwerk hier uitgekomen. Glashandel om de hoek was ongeveer 2x zo duur. Dus bij Glashandelonline besteld snelle levering en scherpe prijzen. volgende keer zeker weer,

Recommend

Great quality, customer service and delivery.

It was a good experience

I ordered three pieces glass for my house. They sent it on time with the requested dimensions and specifications. Totally I recommend them strongly.

Goed verpakt aangekomen

Snel geleverd en mijn glaswand is weer als nieuw

Twee keer de pasta aangebracht en kalkaanslag is helemaal verdwenen ! Het beste product wat ik in mijn leven uitgeprobeerd heb en ben echt niet meer de jongste !

Een zeer juiste en snelle bediening!

Een zeer juiste en snelle bediening!

Prima geholpen en tussendoor ook prettig contact

De bestelling gedaan via de site. Tijdens de bouw zijn er wat dingen gewijzigd waardoor de reeds bestelde glaslatten niet meer nodig waren. Dit kon gewoon nog worden gewijzigd in de bestelling via één telefoontje. Zeer prettig contact! De levering zelf verliep ook zeer prettig en werd met zorg binnen gebracht! Een volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen

Vlekkeloze bezorging

Paar kleinigheden maar naar tevredenheid opgelost

Glazen deur besteld. Komt op aangegeven datum. Een scharnier te weinig. Mijn fout, niet goed besteld. Scharnier na geleverd. Uiteindelijk was alles goed. Dus after sales werkt goed. Men wordt geholpen.

het glas dat ik heb bestel is goed gegaan

Het glas dat ik heb besteld is heel goed gegaan en ben zeer tervreden Gerard de jong

Goed en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel en goed geleverd

Alles naar wens verlopen

Bestelling werd keurig verpakt afgeleverd en voldoet aan mijn verwachtingen. Enkel het feit dat de douchedeurstrip een onaangename geur afgeeft is jammer, hopelijk verdwijnt dit snel.

Communicatie is uitstekend

Na het bellen en opdracht doorgaat was binnen de tijd afgeleverd en super strak werk, mij betreft score 10

prima ruit

Maten kloppen in 3 weken ontvangen

Bestellen ging duidelijk en gemakkelijk, 100% tevreden!

Ik zocht een glazen plaat met kleine afgeronde hoeken voor een nette prijs. Op internet zijn tal van glasleveranciers te vinden maar alleen bij Glashandelonline vond ik precies wat ik zocht. De informatie op de website over de verschillende opties was duidelijk omschreven waardoor ik zonder twijfel de bestelling kon plaatsen. Het resultaat was precies wat ik ervan had verwacht. Mooi geslepen randen en fijne kleine afgeronde hoeken. Ook de bezorging was goed en volgens afspraak. Ik zou Glashandelonline zeker aanraden.

prima afdichtstrip

Mijn douchedeur had een afdichtstrip die niet tot de dorpel kwam. daarom kocht ik deze strip met lange flap. de strip is wat harder plastic dan verwacht, en met het afkorten in de lengte van de strip vormde er een scheur in de lengte van de strip (had combinatie van stanley mes en ijzerzaagje gebruikt) . ik hoop dat deze niet verder scheurt. ook hoop ik dat de strip niet te geel of bruin verkleurd op lange termijn. de rest van de afwerking van mijn douchedeur bestaat uit zwarte randen en ik had graag een dergelijke strip in het zwart gezien. al met al prima strip en dicht goed af als je netjes recht langs de juiste ribbel kan snijden (in hoogte van de flap).

Bestelling volgens afspraak keurig afgeleverd

Prijzen zijn goedkoper dan bij glaswinkels in de buurt. Ik heb opgegeven wanneer ik thuis ben en bestelling was door Glashandelonline op die dag keurig afgeleverd. Top en bedankt.

Duur, maar verder prima

Ik vind de douchestrips vrij prijzig

Snelle goede service

Zoals het hoort. Vriendelijk contact. Snelle reactie op mails. Bijzondere verzoeken kosten geen moeite. Fijne ervaring gehad.

TOP

Mede door mijn eigen schuld een bestelling verkeerd gedaan. Deze is geheel gratis door Glashandelonline opnieuw en correct geleverd.Ongekend netjes!!

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]