Het glas is in gebruik als bescherming van een eetkamertafel.

Snelle levering en zeer goed product.

Fantastisch product.

dik tevreden past precies

glas op maat besteld en is keurig afgeleverd, we waren niet thuis maar gelukkig heeft de transporteur het gewoon achter gelaten

Op tijd geleverd en conform afspraken

Zie boven

Goede website, redelijke prijzen en snel geleverd

Maar wel jammer dat er wordt aangedrongen op het schrijven van een review als je twee siliconen strips koopt. Als het nu een complete badkamer was geweest snap ik dat. Maar dit slaat een beetje door.

Correct geregeld!

Alles ok, alleen de verpakking van het glas zou wenselijk zijn!

De bestelling werd vlot verzonden. Het materiaal was goed verpakt zonder risico op beschadiging. Kwaliteit zoals je kunt verwachten.

Kan beter

De glazen deur was net iets te groot om met de rubberen rand te plaatsen in de opening. Nu hangt de deur dus zonder beschermrand

Snelle en correcte levering met zorg uitgevoerd.

Geleverd met de nodige zorg tot de plaats waar je bepaald in je woning.

makkelijk besteld

netjes geleverd, paste perfect.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over het product

Top alles ging easy

Gekregen wat ik nodig had.

Niks op aan te merken. Top kwaliteit

Correcte service. Keuze. Prima kwaliteit

.Goed produkt met een redelijke prijs

In twee stappen

Snelle levering en keurig verpakt!

Goed materiaal

Glaslatten besteld zeer goede prijs t.ov. alle bouwmarkten en snel geleverd.top.

heel goed

wat ik gekregen was helemaal goed

Precies naar afspraak

Super tevreden Netjes optijd alles.

Alle afspraken zijn netjes en optijd na gekomen

Alles is keurig geleverd. 1x contact gehad met de klantenservice waar ik goed geholpen ben. de chauffeur belde netjes met het afleveren. En heeft het keurig in de tuin gezet op de afgesproken plek Ik zou het iedereen aanraden om hier glas te bestellen

meer dan goed

snelle internetbestelling met correcte app reactie snelle correcte levering

Net produce

Word netjes in een koker geleverd

Precies op maat

Maatvoering heel precies en afwerking ook.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]