Prima product en service.

Goede ruit, levering zoals afgesproken.

Snel en goed

Ik heb nieuwe rubbers voor ons douchescherm besteld. Snelle levering en rubbers passen gelukkig

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld

Alles perfect geregeld en volgens afspraak geleverd

Goede service en kwaliteit

Voor het eerst zo een grote spiegel besteld en heb echt kunnen genoten. Heel netjes geleverd.

Deur rubber super in koker geleverd gekregen

Aan te bevelen bij derde

Goede service en levering

Service was goed en snel. Product naar tevredenheid.

Netjes geleverd

Ik had 5 bovenlicht glasplaten besteld die door een gestuct plafond net allemaal een andere afmeting hadden. Levering was netjes in de garage gezet en op elke glasplaat zat een sticker met de exacte maten zodat ik precies kon zien welke glasplaat waar moest komen. Ook erg fijn dat die stickers er in één keer afkomen zonder plakresten op het glas. Super!

Gewoon goed.

Gewoon curaat, correct en goed.

Goede kwaliteit, prijs & service

bestellen is O.K. kwaliteit glas ver beneden peil

bestellen top geregeld strak en duidelijk Kwaliteit ruiten ver beneden peil kit resten op ruit en primerprint op veel plaatsen erg dun . dus niet met kwaliteit tevreden. dus de site moet controle uit voeren bij wie ze het onderbrengen

Handig, snel en goede kwaliteit.

Mooi glas, goed op maat, heel aangekomen.

Klantenservice met hoofdletter ‘K’

Ik ben vanaf het moment van bestelling tot aan de bezorging keurig geholpen. Vriendelijk personeel dat de tijd neemt om mee te denken om tot een goed resultaat te komen.

goed en snel geleverd

hier moet ik iets invullen

Superbedankt voor de snelle levering, altijd fijn met deadlines.

Superbedankt voor de snelle levering, altijd fijn met als je werkt met een deadline

Excellent

Dik in orde

Goede en nette levering

Grote glasplaat besteld voor in de badkamer inclusief profielen. We zijn goed op de hoogte gehouden van de levering en deze was ook keurig op de juiste dag en tijd. De chauffeur hielp zelfs nog even om de plaat in de hal te zetten. Alles bij elkaar een prima ervaring van bestellen tot leveren.

Correcte service en goed product

Vlotte bestelling en correct geleverd. Kwaliteit prima

Goed geregeld

Goede website, ruime keuze, nette afhandeling, zou iets sneller kunnen maar is prima zo

Hele mooie kwaliteit!

Via de mail vooraf contact gehad met wat aanvullende vragen en via deze weg ook een offerte laten maken. Dit heeft ons doen besluiten een bestelling te plaatsen, met als resultaat een schitterend product tegen een concurrerende prijs!

Fijn bedrijf, goed afspraken meet te maken en erg behulpzaam.

Plezierig.

correcte en snelle levering

zoals hierboven omschreven

zeer tevreden

Prima afgewerkt product! Mogelijk kan de leveringstermijn nog ingekort worden? Het glas werd wel op het door jullie opgegeven moment correct geleverd.

Ok

Ok

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]