Snel geleverd en volgens afspraak

Snel geleverd en volgens afsp

Levering conform afspraak

Ook na wijziging leveringsdatum vriendelijk en correct uitgevoerd. Een aanrader.

Levering was juist

Via internet besteld, ging prima duurde wel even voor ik het had

Super snel geleverd

Super top. We moesten een onderdeel snel hebben en dit verzoek hadden we geschreven bij opmerkingen. Laat besteld en de volgende dag hadden we het al in huis. Bedankt

goed en website duidelijk

Alles is goed als het gaat over de website en ook voor wat betreft de duidelijkheid. Alleen ik vindt de prijzen van het glas nogal duur.

Langere levertijd,.... maar ja als de vraag groot is kan je dat verwachten. Netjes volgens afspraak geleverd en voor een nette prijs

Perfect!

Snelle en goede levering en het maakt m’n glazen deur perfect schoon.

Super service

We hebben een douchedeur besteld. Goed werkende site, met duidelijke uitleg. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Communicatie verliep buitengewoon goed. Snelle levering. Levering keurig verzorgd. Goed dat je kunt kiezen voor geen verpakking. Product voldoet aan de verwachting met een duidelijke montage handleiding. Super tevreden!

uitstekend

makkelijk te bestellen en snelle en correcte levering

Hele mooie spiegel

Mooie bronzen spiegel, netjes afgewerkt. Vond alleen de lever tijd lang. Keurig afgeleverd. Wel de sms vergeten

Netjes werk voor scherpe prijs.

Kleine ruitjes makkelijk besteld op de overzichtelijke website. Maatwerk precies uitgevoerd. Scherpe prijs.

Vlot contact. Maatwerk top.

Super van begin tot eind!

De site is duidelijk met ruime keuze, het geleverde glas is echt super mooi en de bezorger is professioneel en vriendelijk. Ik had een gekleurde glasplaat (zwart) gekocht voor mijn bureau en de verkoper van het bureau vindt z'n eigen geleverde bureau nu veel mooier dan de oorspronkelijke versie zonder glasplaat. Dank voor de goede service team Glashandelonline!

Prima afgeleverd tijdens mijn afwezigheid.

Prima afgeleverd tijdens mijn afwezigheid.

Snel en goed geleverd

De bestelling werd snel geleverd, keurig verpakt en voldeed aan de verwachtingen.

De douche- en magneetstrips zijn zeer snel, netjes verpakt in een kartonnen koker en tegen een redelijke prijs geleverd.

Snel geleverd en goed op maat

Mijn bestelling werd netjes geleverd. Glas goed verpakt. Nu moet ik het alleen nog ff plaatsen

Prima service en vlotte levering voor een keurige prijs

Een ervaring naar wens

Goede prijs en alles was naar wens

Online vond ik hier de beste prijs. Levering duurde iets langer (week later) dan tijdens het bestellen vermeld stond, maar dat vond ik geen probleem. Denk er nu ook over om voor het dressoir gekleurd glas te bestellen.

mooi materiaal, goed verpakt, vlotte levering

één klein minpuntje: kleine aftekening van zaagblad op één van de profielen (lichte beschadiging)

alles prima geleverd

fijne chauffeur

Snel geleverd en keurige verpakking

Gewoon een goed gevoel en ik ga zeker nog een keer gebruik maken van dit bedrijf

mooie douchewand geleverd

Ik had gevraagd bij de bestelling om het in te pakken, ik dacht het zit in een stevig karton dat glas, maar het zat in bubbleplastic, wat ik ook kwetsbaar vind bij een levering

Mooie glasplaat

Goede levering en fijne communicatie

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]