helemaal Top

Precies zoals besteld.

Vriendelijke bezorging.

Snel en goed verpakt

geleverd zoals verwacht....

zie hierboven. Alles correct verlopen, vriendelijke bezorger!

Efficient , ruime keuze, snelle levering

Ik zocht een snelle oplossing voor de plaatsing van een vast douche paneel in glas en vond op deze site alle profiel maten. Het was vlot leverbaar en werd dan ook enkele dagen later op mijn adres geleverd. Goed adres !

Punctueel

Punctuele afhandeling en communicatie

Alles prima verlopen

Duidelijk site om glas te bestellen, dmv email werd je op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling. Het glas werd op de afleverdatum netjes voor mij binnen gezet op de afgesproken tijd. Wij zijn zeer tevreden.

Uitstekend ondanks carnaval

Alles volgens bericht en afspraak

Top geleverd en de juiste maten.

Ik heb nog wat glaswerk te bestellen en dat doe ik zekerweten bij glashandelonline.com

Netjes geleverd

Mooi afgewerkt, nog getwijfeld tussen 6 en 8mm ivm lengte 240x40cm maar 6mm bleek perfect

Correcte levering en communicatie

Vlotte bestelling, correcte levering en vooral correcte communicatie. Als werd geleverd zoals besteld en afgesproken op het afgesproken tijdstip. Dus top !

Glas besteld via de website. Problemen worden snel opgelost Je krijgt snel contact met de mensen Prijs is prima Kwaliteit glas is top Gladgeschuurd randen zijn niet scherp en voelen goed aan.

Super mooie glasplaat

De plaat is keurig afgewerkt volgens specificatie. Ook de maat is exact zoals opgegeven. En de prijs is zeer redelijk.

Goed, betrouwbaar

Goede service, betrouwbaar

Snel, duidelijk en professioneel

Het bestellen ging soepel, de communicatie ging prima en de bezorging was ook netjes gedaan. Vriendelijke medewerkers bij klantenservice en de bezorger was ook vriendelijk en professional!

Prima kwaliteit en prijs

Prima kwaliteit en prijs

Alles volgens afspraak

Fijne medewerking van klantenservice!

Ik moest mijn bestelling reclameren i.v.m schade en het was geen probleem om mijn geld terug te krijgen - ging snel en makkelijk

Topservice bij dit bedrijf

Na een gebroken glasdeurtje bij mijn verhuizing bestelde ik een nieuw deurtje van matglas. Er moesten twee scharniergaten en één handvatgaatje in worden geboord. Ik had een keurige tekening gemaakt met de maatvoering en de aanduiding "vooraanzicht" ivm de plaats van de scharnieren. Ik verwachtte dan hetzelfde deurtje te krijgen als de drie deurtjes die heel waren gebleven. Ik had me echter nooit gerealiseerd, dat bij matglas slecht een kant gematteerd is en de andere kant glad. Je moet dus vermelden dat de gematteerde kant binnen of buiten moet zitten. Bij ophalen bleek natuurlijk dat het fout was gegaan. Ik heb dat uitgelegd en zonder probleem is er een nieuw deurtje gemaakt wat wel goed was. Bedankt glashandel-online in Oosterhout. Super service.

Goede service en snelle levering

Bestelling netjes en goed beschermd verpakt en snel geleverd.

Volgens afspraak , alleen kon geen bezorg tijd aangeven

Volgens afspraak , alleen kon geen bezorg tijd aangeven

goede service

de afspraak goed naar gekomen en keurig product

vlotte afwikkeling en keurig op de hoogte gehouden van de voortgang

vlotte afwikkeling en keurig op de hoogte gehouden van de voortgang

na contact te hebben gehad is alles prima geleverd en mooi op tijd.

Duidelijke website, levering volgens afspraak.

Na bestelling van een aantal ruiten werd al snel gemeld wanneer ze geleverd konden worden. Dit was ruim binnen de op de website aangegeven tijden. De levering zelf vond plaats volgens de afspraak. De ruiten zien er prima uit.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]