Makkelijk en snel te bestellen.

Prima en correcte afhandeling en bezorging zat wel een kras op 1 van de ruiten, deze keer komt hij niet in het zicht maar zou graag weten hoe dit volgende keer te voorkomen is!?

Snel geleverd mooie prijskwaliteit

Snel geleverd mooie prijskwaliteit

Perfect afgehandeld

Perfect geregeld

Via een hele duidelijke website mijn bestelling geplaatst. Snelle, correcte levering tegen een mooie prijs. Prima firma dus!!

goede uitvoering

gemak van bestellen en goede service

Prima producten en levering.

Goede producten geheel naar verwachting en op tijd geleverd.

Supersnel geleverd

Na telefonisch info of bepaalde artikelen te leveren zijn..deze besteld en 2 dagen later aan huis bezorgd

Snel en vakkundig

Ik heb mijn bestelling gedaan en dat is snel en vakkundig verwerkt, ik kan het iedereen aanraden om bij jullie glas te bestellen. Mijn meubels zijn weer als nieuw met de nieuwe bronskleurige meubel bladen.

Snel geleverd & degelijk materiaal

Product online besteld en keurig geleverd. Levering was het uiteindelijk wel vrij laat (door drukte / economie / energieprijzen?).

Prima kwaliteit en levering vonform afspraak

Gemakkelijke bestel mogelijkheid. Prima netjes geleverd conform afspraak

Top bedrijf.

Mijn pakket werd zo keurig netjes verzorgd afgeleverd en super snel, ben dik tevreden over dit bedrijf.

Precies gekregen wat ik heb besteld

Voor op een zelfgemaakte salontafel een stuk gehard glas besteld. Deze is geheel volgens specificaties ontvangen. Mooi, onbeschadigd en ook goed op de hoogte gehouden over het productieproces. Als ik al wat zou moeten klagen is het dat het wat lang duurde. Maar ja, maatwerk natuurlijk, en mijn ongeduld om het eindresultaat qua tafel te zien maakt ook dat het langer duurt dan de werkelijkheid denk ik. Tegenwoordig zijn we allemaal 24uurs levering gewend.

Makkelijk bestellen

Na zelf te hebben gemeten is het makkelijker te bestellen via de site. Alles is duidelijk aangegeven. Vind het alleen jammer dat je niet een dag kan plannen, maar dat zal niet meevallen ivm transport

Snel geleverd en op maat

Snel geleverd en volgens de bestelde maten

Co

Correct en zorgvuldig, goede prijs, netjes gemaakt

geweldig

makkelijk bestellen, betaalbaar en keurig geleverd

Artikel zoals gevraagd.

Leveringsdatum werd ook gerespecteerd.

Netjes verpakt thuis

Op maat gemaakt en erop gezet

Goede service, alles netjes verpakt en geleverd op de afgesproken tijd

goede online behandeling

de behandeling is puur online gegaan, maar met een goede betrokkenheid. Duidelijk overzicht, en goede afspraken, en een snelle bezorging.

Goefprodukt

Fijne communicatie en goede levering.

Na plaatsing van de bestelling kregen we advies. Dat was fijn. De levering werd goed aangekondigd en uitgevoerd.

Goed.

Alles goed geregeld, enige puntje is, in de mail staat assisteren bij levering, bij assisteren denk ik aan plek aanwijzen en zorgen dat het afleverplek schoon is en voorzien van bijv een pallet en niet mee hoeven tillen. Dit graag duidelijker vermelden. Ik ben net bevallen en kon dus niet tillen en heb uiteindelijk een buurman moeten vragen te helpen en zelfs hij vond het nogal een pittige klus. Dus graag duidelijker vermelden wat er van de klant verwacht wordt.

Snel besteld en netjes geleverd.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]