Prima communicatie

Snel reactie op mijn vraag per mail. Meedenkend. Bestelling geplaatst en goed afgehandeld. Prima ervaring.

Kwaliteit en afgeleverd op tijd

Gemakkelijk webshop. Snel besteld en op tijd geleverd. Nietjes ingepakte. Ben heel tevreden

Nauwkeurig en snel

Ik werd 2 uur na m'n internetbestelling gebeld voor een vraag. Heel netjes.

Heel goed !

Mooie douchedeur op maat besteld. Duidelijke informatie en instructies op de site om te bestellen. Namen nog contact op om maten te controleren. Levering ook prima. Top dus!

Past goed en werkt uitstekend

Onze douchestrip had precies de goede maat en er lekt geen water doorheen.

Eenvoudigweg te bestellen kwalitatieve glasplaat met snelle levering

Goed ontvangen

Uitstekende kwaliteit en snelle en correcte levering

Prima website, waarin makkelijk kan worden aangegeven wat men wenst. Correcte en snelle afhandeling. En levering van een prima product.

Prima levering!

Goed geregeld: bestelproces-betaling-levering en verpakking.

Snel

Goede prijs en snelle levering

Hele goede service

De bestelde glasplaat bleek na ontvangst niet ok, in korte tijd de zending prima vervangen. Dank voor uw service. B.Gijssen

Mooie kwaliteit.

Glazen douchedeur was erg mooi. Mooie scharnieren. Levering geheel volgens afspraak. Voor de gemiddelde doe het zelver zou een montage handleiding wellicht een goede aanvulling zijn.

Vriendelijk, nauwkeurig en snel.

Ik bestelde rond 14 uur en werd ongeveer 1 uur later gebeld voor wat aanvullende vragen. Heel netjes.

Vriendelijk, nauwkeurig en snel.

Heel goed en positief

Goed als kwaliteit Goed en gedurfd als bezorger

Heel goed en positief

Goed als kwaliteit Goed en gedurfd als bezorger

Prima bedrijf, eenvoudige betelprocedure en volgens afspraak en snel geleverd.

Prima bedrijf, eenvoudige betelprocedure en volgens afspraak en snel geleverd.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Mooie glazen deur!

We hebben een mooie stevige degelijke glazen deur ontvangen. Montage ging goed. De deur past goed. Tevreden!

Mooie glazen deur!

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]