100% Top!!!

Goed advies, correcte levering precies volgens afspraak. Mooie kwaliteit!!

Doen wat ze beloven

Product snel geleverd

Supersnel geleverd!

Snelle service, keurig verpakt

Snel afgehandeld en geleverd

precies zo als het hoort

bestelling ging goed en is vlot geleverd, prima!

Goede en snelle service!

Lekker snel handelen via mail. Vervolgens correct verzonden en thuis geleverd, waar het vakkundig werd neergezet. Top service!

Prima materiaal

Prima, volgens afspraak

Product top en levering volgens afspraak

Snel en goedkoop

Goed en correct

Gemakkelijk te bestellen en goede levering.

Er zijn veel mogelijkheden omtrent de rand afwerking en/ of vorm van de ruit en het is op je gemak uit te zoeken en te bestellen. Verder niks geen moeilijke toestanden of wat dan ook. Prettige samenwerking dus.

Ondanks dat de levering telaat gepland was toch na telefoontje super opgelos

Alles prima geregeld. Glas perfect op maat. Netjes bezorgd. Aanrader!

Goede webwinkel, overzichtelijk en betrouwbaar

Goede site, overzichtelijk en snelle verzending. Bezorging op tijd volgens afspraak.zou het iedereen aanraden

Goeie ervaring

Goeie service ze zijn niet te beroerd om het glas even achter het huis in de schaduw te zetten

Product zoals omschreven, goede prijs.

Duidelijk website, snelle levering, netjes verpakt en eigen bezorgservice.

Heldere communicatie, komen afspraken na en is een prima product!

Prima product , snelle levering

Uitstekende gematteerde hardglazen tafelbladen

Goede communicatie over de levering, de 2 glasplaten zijn perfect ook qua afwerking. Ik ben heel tevreden!

Tevreden over de levering.

Ik had gehoopt dat 6 mm strip op een 4 mm glazen deur zou passen (klemmen) maar helaas, verkeerd ingeschat door mijzelf.

Perfect verpakt en snel ontvangen.

Zie bovenstaande.

Veel keuze

De glasplaat is super netjes en goed verpakt geleverd! De bezorging verliep ook helemaal volgens afspraak! Top!

Erg goed

goede kwaliteit

Niet geleverd volgens specificatie

Levering ok, wel lange levertijd De producten waren op het oog ok, maar bij het plaatsen merkte ik dat bij twee van de vijf ramen het aluminium van de spouw verbogen was, niet strak. En een raam was niet geleverd volgens de specificaties. Ik had besteld 4-10-5. Dit wordt ook op de orderbevestiging en factuur vermeld, maar ik kreeg 4-13-5 geleverd. Met enige aanpassingen heb ik het wel kunnen plaatsen, maar hier zit ik niet op te wachten.

Deurstrip douchedeur

Snelle bestelling en snelle levering. Helaas was de strip geknakt afgeleverd door de koerier. Contact gehad met leverancier en direct een nieuwe afgeleverd. Top afhandeling

Mijn ervaring is goed,en de bestelde artikelen worden netjes afgeleverd.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]