Vlot,op tijd,zoals afspraak

Dankjewel voor de vlotte service.

uitstekend

Super snelle levering

Duidelijke prijsafspraken op tijd geleverd

top

snelle levering, hele aardige mensen. fijn bedrijf

Goed/uitstekend

Duidelijke site. Bij bellen goede hulp en info. Goede communicatie na bestelling. Goed voor millieu mbt wel of geen extra verpakkingsmateriaal ed - puntje ?? bij aflevering zit geen gebruiks/montage handleiding. Meeste wijst zichzelf maar voor sommige (bv volgorde montage) wel makkelijk. Na bellen wel weer een mail met aanwijzingen en aanbod telf hulp bij problemen.....ook prima

Goed/uitstekend

Goed advies , goed geleverd (Alleen schroeven vergeten, moesten nageleverd)

Snelle levering , goed product

Snelle levering , goed product

Prima bedrijf

Snel en goed!

Snel en goed! Kwaliteit is geleverd.

Snel en goed!

Snel en goed! Kwaliteit is geleverd.

Op tijd en netjes verpakt

Alles prima op tijd geleverd. Strips netjes verpakt in een 2.5m koker. Voldoet prima

Goed product, keurige uitlevering

Het bestelde kwam overeen met mijn verwachtingen. Uitlevering ruim een week maar ik snap het dat ze niet elke dag een wagen naar NHN sturen. Uitlevering keurig voor elkaar.

Goed product, keurige uitlevering

Prima. Er werd goed email contact gehouden over status van de order en over de exacte maten. Glazen douchedeur zelf opgehaald waarbij helaas de strip voor de onderkant er niets was. Daar moet ik een week op wachten....Conclusie: prima bedrijf, zou er zo weer bestellen.

Goede site en snelle levering, prijs ook prima

Goede site en snelle levering, prijs ook prima. Zeer tevreden!

top!

eenvoudig bestellen en vriendelijke levering!

top!

eenvoudig bestellen en vriendelijke levering!

Zeer tevreden over de afhandeling

Overzichtelijke website en snelle levering. En... wat ik heel aantrekkelijk vond is dat er geen afleveringskosten werden gevraagd.

Zeer tevreden over de afhandeling

Snelle order, snelle afhandeling en bezorgen werd ook met grote zorg gedaan. Aanrader

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]