Doen wat ze beloven

Communicatie is helder, levertijd van te voren bekend en levering conform afspraak. Helemaal goed dus.

Snelle en correcte levering

Douchedeurstrip besteld, snel in huis en geplaatst! Fijn dat alles weer netjes is.

Geleverd zoals afgesproken.

Er is gedaan wat er inde advertenties gezegd is. Okidoki

Beste prijs en snelle reactie

Voor mijn verbouwing had ik kleine gehard/ gelaagde glasplaatjes nodig. Bij deze aanbieder was het ten eerste mogelijk en daarnaast ook voor een nette prijs.

Snel, vriendelijk en vooral een onbeschadigde levering.

Vriendelijke leverancier, geleverd op het aangegeven tijdstip. Netjes en veilig verpakt.

Snelle levering, exacte afmetingen en uiterst mooi afgewerkt. Top!

Glasplaten zijn goed afgeleverd.

Netjes afgeleverd en vriendelijk behandeld. Voor mij zeer fijn.

prima materiaal, lastig bezorgen

Er kan niet zoveel mis met de rubbers die ik besteld had en die waren dan ook prima verpakt en prima in orde. Ingewikkelder was de, dan wel dure, bezorging. Alleen op werkdagen en kantoortijden en je kan daar niets aan sturen. Er wordt ook geen contact opgenomen als je er niet bent (van mij had het in de tuin gelegd mogen worden) en dan moet je zelf naar een distributiepunt of een snipperdag nemen.

Snel en goede kwaliteit

Alleen zie hebben zelf geen kraan om het glas zelfstandig lossen moet iemand bij zijn om tijdens lossen chauffeur helpen. voor de rest Top.

Prima produkt, prima levertijd en prima aflevering

Alleen wel erg grote doos voor aflevering. Beetje zonde

Gehard glas tegen de laagste prijs!

Ik heb diverse 6 mm gehard glazen platen besteld en werden vrij snel op afspraak geleverd, ik hoefde niet de hele dag thuis te blijven wachten totdat het geleverd was.

Vlotte levering

Heb via internet besteld en bij de klant laten bezorgen. Ze hebben het op een tafeltje gelegd waardoor de klant niet direct zag dat het er al was (ook geen briefje in de bus). Glas was heel en paste goed.

Prettig en snel geregeld

Alles volgens afspraak

Makkelijk op maat bestellen, vlotte levering, goede kwaliteit

Het bestellen ging eenvoudig door de gebruiksvriendelijk website, vlot geleverd, mooi afgewerkte glasplaten die goed verpakt waren.

Van begin tot einde prima

Na bestellen goed op de hoogte gehouden via mail. Vervolgens is bestelling correct en volgens afspraak gebracht.

Doen wat er op internet staat

Op de site staat de benodigde informatie en het is het product dat je ontvangt.

op afspraak en kwaliteit goed

Idem

Snelle levering, goed materiaal

Strips voor de douchedeur besteld. Deze kwamen razendsnel aan in stevige koker. Prima.

Makkelijk besteld, snel geleverd, goede kwaliteit en ben dus dik tevreden.

Bestelling snel geleverd

Na retour sturen werd mijn geld redelijk snel terug gestort alleen het bedrag van 13.50 euro voor het terug sturen was 13.50 euro wat erg veel was.

Snelle levering en goed product

Mooi en goed product. Levering zoals op website staat en goed op de hoogte gehouden.

Helder aanbod en snelle levering

snelle levering, goed product

Ik had een metalen strip nodig voor de keuken. Deze heb ik bij glashandelonline gezien. De levering gebeurde snel en het product is super. Dank.

Snel geregeld en geleverd.

De bestelling was snel geregeld en kreeg een mail met de dag dat het geleverd zou worden. Een dag voor levering kreeg ik een sms waarin stond tussen welke tijden het glas geleverd zou worden. Aangezien ik 15 glasplaten zou krijgen had ik een houten glasbok klaar gezet omdat ik er zelf op dat tijdstip niet was. Aangezien ik niet alle glasplaten meteen nodig had zag ik helaas pas later dat 1 van de achterste glasplaten een scheur in had en dus onbruikbaar is.

Heel goed verpakt en ongeschonden aangekomen. Ook de goede maat, het staat leuk. Ook goed advies gekregen na bellen. Als ik nog eens glas nodig heb ga ik weer hier.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]