Binnen no time mijn product op een keurige manier thuisbezorgd.

Binnen enkele dagen is mijn product bezorgd en kon het hele proces volgen.

Vlot geleverd, goed contact.

Prima!! Mooie nieuwe glasplaat voor de loungetafel. Snele reacties op vragen en perfect geleverd.

Keurig verpakt!

Goed en snel geleverd

Topkwaliteit snel in huis.

Perfect spul, snel en betaalbaar.

Alles op tijd en op de juiste maat

snel geleverd, goed product

snel geleverd, goed product (zwart als U profiel) Goed verpakt.

Perfect, prima procedure en prijs kwaliteit verhouding

Bestellen ging eenvoudig en snel, duidelijke website met goede uitleg. Weinig op aan te merken ik ben zeer tevreden.

Vlot en in orde

Bestellen en binnen korte tijd in huis. Gevraagde is eveneens ok.

Correcte levering. Prima!

Middels goede informatie op de website de profielen besteld. Producten zoals omschreven. Top geleverd in een goede verpakking.

Uitgevoerd zoals afgesproken

Juiste levering in perfect veilige en kwaliteitsbehoudende verpakking

Deden precies wat afgesproken was

Product was mooi gemaakt en snel geleverd

Geleverd volgens afspraak

Mijn ervaring is zeer positief

Goed geholpen en snel geleverd en product was perfect op maat en kwalitatief.

Goedkoop is niet altijd duurkoop

Voor een aquarium had ik diverse kleinere panelen glas nodig. Heel veel glashandels rekenen flinke bedragen voor kleine panelen vanwege een zogenaamd 'snijverlies'. Maar bij het bestellen van meerder panelen is dat onzin, omdat het totaal uit een groot oppervlakte gaat. Gelukkig rekent glashandelonline.com gewoon per oppervlakte. Daardoor zijn ze inclusief verzendkosten zelfs goedkoper dan de lokale glashandel. De panelen waren precies op maat, netjes poly geslepen en werden volgens afspraak bezorgd.

Geleverd op de afgesproken dag, door een aardig bezorger die mee dacht

gemakkelijk besteld en thuisbezorgd

Super goed

Het product was optijd zoals aangegeven was. En keurig verpakt.

top

Heel goed, netjes op tijd en prima product

Snel en correct

Snelle levering van bestelde profielen en goed beschermd geleverd.

Levering duurt wat lang, maar de spiegels zijn prima. Goed verpakt, vriendelijke Chauffeur.

Prima spullen

Goede spullen. Snel geleverd

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]