Goed kwaliteit, snel geleverd

Mooie spiegel van 200 x 222,5 cm. Snelle levering. Scherpe prijs. Goed advies mbt de bevestiging (hoeveelheid tubes mirrorfix)

Snel en netjes afgeleverd.

Top service en uitstekende kwaliteit

Redelijk vlotte afhandeling en ee uitstekende service

Stond achter afzetten en ze hebben die van voor geleverd dus daarom een 4 op 5

Prima service en snel

Prima service en snelle levering

Super goed geregeld, besteld, mailtje en opgehaald.

We hadden een spiegel van een speciale maat nodig. Deze heb ik besteld via internet en wilde ik gaan ophalen. Heel snel kreeg ik al bericht dat de spiegel klaar was. Ik ben deze gaan ophalen en deze werd keurig voor mij in mijn bus gezet. Past perfect, dus heel erg tevreden.

Een heel mooi raam

Mooi kunstof

Juiste en snelle levering, ga ik vaker doen

Perfect, was 1 dag vertraging maar door de juiste communicatie geen problemen daardoor ondervonden, ga hier vakerijn glas bestellen.

De eerste keer hier besteld, en zeker nog voor in de toekomst. bestelling ging super vlot, fijne communicatie, en levering was top, vriendelijke chauffeur. Alles correct en op tijd. Dank u wel.

Duidelijke site en goede levering

Prima geregeld

Zeer tevreden.

Alles keurig verpakt en snel afgeleverd.

Online bestellen en vinden van producten ging makkelijk, alles prima geregeld.

Goed advies Prima product Ongecompliceerde levering Nette prijs Echt een bedrijf om vrolijk van te worden

Mijn bestelling is zeer goed gegaan. Jammer dat u bezorger vrij laat het tijdstip door geeft en er geen track en tracé code aanwezig is. Hey is door jullie zeer goed gehandeld naar aangeven van mijn adres wijziging in mijn pakket nog in handen te kunnen krijgen. M.v.g. John Beks

producten goed, lange levertijden

We zijn tevreden met de geleverde producten, alleen de levertijden zijn lang. Voor de rest is het prima.

Netjes verpakt en goed geleverd en een goeie bezorger

Goede service en snelle levering

Mooie glasplaat past precies op de tafel

Prima product, op tijd geleverd

Juiste maatvoering, alles prima afgehandeld

Bestelling geheel nar wens verlopen

Goed product volgens afspraak geleverd

super

gewoon goed

Prima, snelle reactie, snelle verzending, prima produkt!

Zie korte reactie hierboven

goed en volgens afspraak

goed en volgens afspraak en nette prijs

Goed advies en correcte levering

Advies gekregen over gelaagd gehard glas. Ben hier zeer tevreden over. Ik heb ervaren dat men meedacht met mijn specifieke vraag.

Netjes, snel duidelijk

Netjes en snel geleverd, duidelijke communicatie

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]