Perfecte levering door Yassine

Hij komt en biedt direct hulp bij het achteromzetten van de ruiten.. Eerst geeft hij me handschoenen aan. Kan niet beter! Dit glas is van prima kwaliteit. Goed bedrijf vol gepassioneerde inzet…

Uitstekend kwaliteit

goed geleverd

Produkt,levering,administratieve afhandeling prima. Aflevering pakket slecht. Bij afwezigheid pakket op de stoep bij de deur gezet.

Helemaal toppie

Makkelijk bestelt, keurig afgeleverd. Foto's op de site volledig. Helemaal prima dus. Ltrs

Mooie glasplaat, Netjes geholpen van bestellen tot t/m bezorgen. Medewerker ook erg vriendelijk

Goed verpakt en snelle levering , product zoals het op de afbeelding stond

Uitstekend bedrijf

De afgesproken dag netjes afgeleverd. Opgegeven afmetingen klopten precies. Ik raad dit bedrijf aan

Alles netjes geleverd conform bestelling

Toegegeven, nu had ik met slechts één simpele raam (hr++) voor de voordeur, vast ook niet de meest ingewikkelde order. Even geduld hebben voor levering maar dat is logisch met iets dat speciaal op maat wordt gemaakt. de levering zelf was ook keurig

zeer goed

Nieuwe strips besteld, ging allemaal goed.

Makkelijk te bestellen en prima geleverd!

Via de site kan je makkelijk het juiste product binden en bestellen!

Erg goed

Ook al was het 3 weken wachten, kwam alles op tijd binnen. Erg blij met het geleverd glas

Goed en snel

Goed en snel geleverd

Top!!

Niets op aan te merken!

Past ook op onderrand glazen tafel!

Op de toegezegde dag, ruimschoots voor de afgesproken tijd, zorgvuldig geleverd.

Eindelijk een bedrijf dat zijn beloftes waar maakt.

Uitgebreid assortiment

Gehard glas wordt snel geleverd!

Het glas is volgens afspraak en met de juiste maat geleverd.

Goed geïnformeerd, vlotte levering

Goed geïnformeerd, vlotte levering

Fraaie douchedeur - uitstekende oplossing voor niet standaard afmetingen

Netjes op tijd geleverd. Prima contact voor finale afstemming mbt afwerking. Tevreden klant

Top !!!

Goed geregeld en snel

zeer goede en snelle service

mijn bestelling werdt eigenlijk nog sneller geleverd dan gedacht.

Goede ervaring

Duidelijke site met aanwijzingen over welke maten aanhouden. Snelle en nette levering. Uit eerdere ervaringen wederom een goede service

Tijdige en nette levering

Goed product, goed verpakt. Prima prijs en tijdig geleverd.

Top product!geleverd precies op maat!

Gewoon goed!

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]