Ben heel tevreden met product en bezorging

Mooie glasplaat, prima informatie en keurige bezorging

alles prima geregeld geen op of aanmerkingen

Product van hoogwaardige kwaliteit, levering conform afspraak

Géén enkele opmerking over de kwaliteit van uitvoering en dienstverlening

Perfect bedrijf

Vlot geregeld en bezorgd

Oplossing gevonden voor probleem, door meedenken medewerker

Ik was op zoek naar een product dat ik online niet had kunnen vinden. met een korte uitleg hiervan, vond de medewerker bijna exact wat ik nodig had! Product werd redelijk snel ook nog geleverd. Enige puntje is, dat mijn product een heel klein imbus stelschroefje heeft, maar er geen passend sleuteltje voor was meegeleverd.

Mooi product. Alles goed geregeld.

Goed geholpen door Juan. Van a tot z goed geregeld.

geen inspraak wat betreft de bezorging

Het geleverde product is prima, maar het was wel erg vervelend dat het bedrijf de bezorgdag bepaalde, alsof je op het werk een dag vrij kan nemen voor de bezorging van een pakketje!!

Top!!

Een vriendelijke meneer die het glas kwam brengen! Het was op maat en ik heb het snel geplaatst!!!

Zoals beschreven

Correcte en vriendelijke levering. Leveringsdatum en uur mocht iets beter gecommuniceerd worden. Wist pas iets over dag en uur van levering 15min. vóór de levering. Maar alles ok. Bedankt.

Snelle levering en in de afgesproken tijdlijn.

Na bestelling werd de volgende dag een verwachte leverdatum gegeven en volgens deze opgave geleverd.

Uitstekende dienstverlening!

Goed product tijdig geleverd en goed geïnformeerd over bezorging.

Vriendelijk, snel en meedenkend.

Prima geholpen door een hele vriendelijke medewerker.

Groot assortiment

Goede foto's en maten op de site. Snelle levering

Doe het zelf geknutsel

Glasplaat met wandprofiel besteld. Profiel moest je zelf op lengte maken. Dat lukt nog wel. Daarna glasplaat bevestigen met kit aan het profiel. Dit is gepruts. Het profiel zat er scheef op. We hadden er weinig vertrouwen in. Het geheel gaat naar de vuilnis en we bestellen ergens anders kant en klaar een deur. Je krijgt ook geen handleiding. Een zakje met schroefjes. Zoek het maat uit. Alleen 2 filmpjes op Youtube.

goed product - netjes verpakt - snel geleverd - voldoet

Prima, succes vol

Succesvil !

Prima. Alles naar wens

Prima alles volgens afspraak geleverd .

Snel en vriendelijk

Klein glasplaatje voor in kast besteld. Prijs prima en levering snel. Top

Top product

Makkelijk besteld en netjes bezorgd binnen 5 werkdagen.

goede wervice, goede produkten

Douchedeur van een A-merk gekocht, maar riubbers waren niet meer beschikbaar. Dankzij een rubber van glasonline kan ik me de kosten van een nieuwe douchedeur besparen.

Responsive, good service, and good quality product

The process time of our order is rather fast and just like the estimated time. Emails are replied fast and informative. Delivery time is also adjustable to our request. The glass quality is good as well and the size is just perfect. Thank you!

Goede webside, telefonisch goed berijkbaar en kundigge personen, perfecte bewerkingvan het glas, keurige levering.

Prima zaak voor het bestellen van glas

Makkelijk besteld, redelijk snelle levering, niet te duur.

Snel geleverd in stevige verpakking

Douchestrip besteld en deze ging wel wat lastig om het glas heen maar met een beetje moeite zit hij nu perfect. Sluit goed af en inkortbaar is ideaal.

Makkelijke website en snelle verzending.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]