Alles prima

Goed advies, alles gedaan zoals beloofd.

mooi op maat

mooi

Goede prijs en fantastische service

Alles netjes geleverd zoals besteld. Aan 1 vd 9 bestelde glasplaten zat een kleine beschadiging en hiervoor keurig een nieuwe ontvangen.

Ik ben goed geholpen

Snel klant contact, goed product

alles ok had geen haast .

Gewoon goed

Keurig op tijd de juiste spullen geleverd

Onze douchedeur weer als nieuw!

Hebben een vrij dure douchedeur, maar na verloop van tijd zijn de rubbers vergeeld.. Deze vervangen door op maat bestelde rubbers van glashandelonline! En de douchedeur is weer als nieuw!

Wat ik wilde werd snel en volgbaar geleverd

alles prima.

Alles klopte. Mooi glas, goed verpakt precies op maat.

Goede begeleiding in aanschaf glaswanden

Paar keer telefonisch contact gehad ivm aanschaf v glaswanden. Men denkt met je mee en geeft advies over inmeten-> afmetingen glaswanden. Met name Jeroen heeft me erg goed geholpen!

Prima service!

Snelle opvolging op vragen, prima geleverde kwaliteit glas!

Makkelijk bestellen en snel gereed

Alleen bij ophalen duurt lang voordat er iemand te vinden is ca 20 minuten

Snel en goed

Klein bestellinkje, snel geleverd en op de aangegeven tijd. Dat laatste begint bizonder te worden, dus ik ben heel tevreden.

Gewoon goed en correct.

Gewoon goed en correct.

Goede levering

Glasplaat goed op maat en netjes verpakt

Too

Snel en goed geregeld

Simpel en goed

Zie titel

Ik vond de service goed

Bestelling is binnen levertijd en netjes geleverd.

Alles netjes geleverd en op tijd.

Gemakkelijke webshop

Zeer eenvoudig kunnen vinden wat wij nodig hadden. Glas werd keurig op de afgesproken dag geleverd. Door middel van een e-mail werd ik goed op de hoogte gehouden van onze bestelling. Top ervaring dus,

Zeer goed.

Keurig afgeleverd en voldoet helemaal aan verwachting

Redelijk

Mijn laatste bestelling zat er een schuurtje aan de zijkant van het glas, dat moet vanzelf niet kunnen als je nieuw besteld mazzel zag je het niet in het eind resultaat, en vindt de lange levertijd te lang duren,

Snel en keurig geleverd.

Afspraken worden nagekomen. Product (erg lang, geen postpakket) was degelijk verpakt en op tijd en vriendelijk afgeleverd.

Helemaal tevreden

Fijne Glas webwinkel

Fijne professionele webwinkel, snelle klantenservices en correcte levering. Glazendouchewand voldoet aan alle verwachtingen.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]